Skip to main content
  • 22.09.2022.

Hram elektronike The Best slavi 32 godine Reunion festivalom

Dugo očekivani The Best Reunion festival ponosno predstavlja odabranu ekipu od 11 poznatih zagrebačkih DJ-a

Piše: 


Oni će se okupiti i nastupiti po prvi puta zajedno u subotu 15.10. u The Bestu sa specijalnom misijom da nas teleportiraju u zlatno doba tog poznatog zagrebačkog kluba, jednog od tadašnjih najpopularnijih i najposjećenijih "hramova" elektroničke glazbe, a svojevremeno i najvećeg disko kluba u državi koji ove godine obilježava 32 godine postojanja.


BEST atmosfera krajem 90ih i početkom 2000


BODY AND SOUL DJs – FRX, ALEN, TOXIC, ACTIVE LINE SIX, GRADE

Možemo samo zamisliti kakav će to biti uzbudljiv povratak na "mjesto zločina" i još jedno ludo i nezaboravno iskustvo i glazbeno putovanje koje će trajati punih 13 sati, od 23.00 – 12.00h, uz rezident DJ-e "velike četvorke": Astralisa, Kraljevstva, Perfectiona i Body & Soula, legendarnih klupskih programa iz starog Besta sa kraja 90-ih i početka 2000-ih, koji su ispisali povijest domaće elektroničke scene i kulture.


KRALJEVSTVO DJs 1999 g s lijeva na desno Maminho, Cet, MR.DJ Dario


MAMINHO u starom BESTU

Festival će biti programski i tematski podijeljen u dva dijela

Prvi dio od 23-07h rezerviran je za Kraljevstvo, Perfection i Astralis DJ-e, a to su Maminho, Cet, Mr. DJ Dario, Petar Dundov, Damir Ludvig i Go Cut.

U drugom dijelu od 07-12h, koji uključuje i službeni "Master After", nastupiti Frx, Grade, Active Line Six, Alen i Toxic, originalna DJ petorka iz Body & Soula, najpoznatijeg i nezaboravnog Bestovog house clubbing programa koji ove godine obilježava jubilarnu 20. godišnjicu.

Čast da otvori Festival pripala je Maminhu, legendi domaće scene, poznatom zagrebačkom radio i klupskom DJu i jednom od osnivača Kraljevstva dok će Festival zatvoriti "Body & Soul VIP Masters" – Alen i Toxic.


MR.DJ DARIO u starom Bestu


PERFECTION DJs sa DAMIROM CUCULIĆEM


PETAR DUNDOV u starom Bestu

Ulaznice u pretprodaji u sustavu EVENTIM i na svim EVENTIM prodajnim mjestima (poslovnice Tiska i Tisak Media, benzinskih postaja Petrol, Exclusive Change mjenjačnica, Atlas Airtours-a, Autotransa, Dallas Music Shop, Aquarius).

135 kn (17,92 €) – 2nd Release (do 10.10.2022.)*
150 kn (19,91 €) – 3rd Release (do 15.10.2022.)*

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2