Skip to main content
  • 24.07.2019.

House barba Barbato u bibliji Byblosa

Stari barba pultova, usporediš li ga s generalnim presjekom godišnjaka na sceni, i house legenda Paolo Barbato vraća se na floor Byblosa ovoga petka, 26. srpnja, pod novim poglavljem New Power Vibe programa.

Piše: 


U Zelenoj Laguni na broju jedan glazba ječi još od 1962. kada je rođena prva porečka diskoteka, kasnije preimenovana u Byblos. Započela je kao lokalno mjesto okupljanja glazbe gladnih, da bi se kroz desetljeća profilirala kao nezaobilazna europska stanica glazbofila.

S četvrt stoljeća iskustva za pultom, zavidnim bicepsom, ljubavlju spram tinte na koži i beskonačno mnogo housea koji je protekao kroz prste legendarnog internacionalnog punjača podija Paolo Barbato legenda je talijanskih podija koja je s podija talijanske čizme i kraja 90-ih provedenih u Ambasadi Gavioli sjeo i na domaći floor, kao ono što je sada tradicija sjajnog housea.

Gospodin Barbato dio je New Power programa još prije no što mu je u novoj reanimaciji dodan sufiks "Vibe" te ujedno i prvi rezident House partija koji su pristigli u porečki Byblos kao sasvim novi zvuk za domaće uho 1998. No prije toga postoji i paralelna/alterantivna povijest karijere jer je Paolo bio i onaj tip kojem su domaći glazbenici upadali u "Dance All Day" trgovinu ploča ne bi li se satima izgubili u beskonačnoj nisci ploča.

Na samom izvoru housea od njegovih početaka Barbato je postao jedan od najkompletnijih i najinformiranijih house meštara koje možeš upecati na Balkanu, a MTV se kune u njegovu personu kao jednu od najtalentiranijih DJ-a/producenata na sceni uopće.

U podršku besane subotnje noći 26. srpnja ovdje su Angel Anx, Marin Biočić i Gregulator, a upade za 65 novaca loviš na Byblosovom webu ovdje ili na dan eventa za 65kn prije ponoći i 95 nakon. Detalje o Paolu istraži na eventu niže i dobro nam došli na nove moći, nove vibracije i nove noći u Byblosu!

FB EVENT: Paolo Barbato at Byblos Porec Croatia
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk