Skip to main content
  • 24.07.2019.

Dojmovi sa Forestlanda: Energija, Emocije, Ekstaza ritma!

Sedmi Forestland održao se prošlog vikenda u Međimurju pred oko 5 do 6 tisuća posjetitelja.

Piše: 


O odličnoj atmosferi bruji cijeli kraj, ali i brojni posjetitelji iz regije i cijelog svijeta. Forestland je objavio aftermovie trailer; prije par dana mogli ste pogledati i fotogaleriju, a evo kakve dojmovi su stekli sami akteri sa pozornica Main stagea Sasha Mikac i Timo G., te Forestrooma Kraundler i Lawrence Klein.

SASHA MIKAC
Bilo je predobro, vrijeme nas je pomazilo, nekoliko tisuća gostiju zabavljalo se na glavnoj pozornici. Zip-line je bio odličan novitet kroz dan, a Forestroom pozornica je rasturila uz brojna svjetska i regionalna DJ imena. Festival je bio iznad svih očekivanja; završili smo s after party-em na bazenima Toplica Sveti Martin i zalaskom sunca. Veselim se nadolazečem projektu Forestland festivala.

TIMO G.
Forestland je i ove godine predstavio odličnu festivalsku priču koju možete doživjeti samo u Brezju. Organizatori su nadmašili sami sebe, pripremivši najbolji ambijent od svih koje sam do sada vidio po svijetu. Posebno me oduševio Zipline. Super je vidjeti da se pazi na svaki detalj te da se posjetiteljima i kroz dan osiguravaju dodatni atraktivni sadržaji. Nakon što sam lani odradio warm up prije nastupa Zoonderlinga, ove sam godine imao prilike nastupiti neposredno nakon headlinera što mi je omogućilo da se opet pokažem u punom svjetlu te osjetim sjajnu energiju i nevjerojatni feedback publike koji donosi nastup na main stage-u.

Posebno me veseli što smo uoči ovogodišnjeg festivala ostvarili i snažnu međunarodnu povezanost DJeva iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, Nizozemske, čak i daleke Azije.. sa nekolicinom smo upravo na Forestlandu po prvi puta predstavili svoju zajedničku produkciju koju uskoro i službeno izdajemo tako da – pratite naše Facebook i Instagram kanale.
 
Ukratko, ovogodišnji Forestland najjednostavnije bih mogao opisati baš sa svojim sloganom: Energija, Emocije, Ekstaza ritma!

KRAUNDLER
Forestland je za sve ljubitelje manje komercijalnog elektroničkog zvuka, pripremio najveći Forestroom stage do sada. Mnogi su došli isključivo zbog Forestroom stagea i nas DJ-a koji smo ih zabavljali. Bilo je tu dosta publike koja mi redovno pruža podršku na raznim partijima diljem cijele sjeverne Hrvatske, pa i neki novi koji su došli čuti nešto drugačiji zvuk od onoga koji je bio na main stageu.

Mnogi su ostali plesati do jutarnjih sati uz pozitivnu i toplu atmosferu. Najveća je posjećenost bila za vrijeme nastupa španjolskog dua The Yellowheads, koji su odradili vrhunski set i oduševili publiku. Prava poslastica za sve ljubitelje techna. Sve je završilo u pozitivnom tonu, stvoreni su kvalitetni temelji za iduću godinu i napredak scene na području sjeverne Hrvatske.

LAWRENCE KLEIN
Forestland me stvarno lijepo i ugodno iznenadio i super je primjer kako usred ničega, tj. na livadi okruženom šumom i suncokretima napraviti ozbiljan event sa vrhunskom produkcijom koja izgleda svjetski i ozbiljnom organizacijom. Bilo je lijepo i dobro iskustvo nastupiti prvi put na Forestlandu i u Međimurju, te predstaviti se novoj publici. Svaka čast na organizaciji i vjerujem da će festival svake godine rasti sve više i da će biti prepoznat od publike i izvođača.
 

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2