Skip to main content
  • 23.07.2007.

Ian Pooley i prijatelji na ‘Splish Splash’ Electronic Beats Club Tour turneji

Ian Pooley i prijatelji donose ovo ljeto svoje ritmove na hrvatsku obalu u sklopu Electronic Beats ‘Splish Splash’ Club Tour turneje koja će se održati u šest popularnih klubova od 26. srpnja do 10. kolovoza. Uz podršku DJ Felvera, u nekim od najpopularnijih klubova i jedinstvenih lokacija na otvorenom sudjelovat će i Tonka te Boris Dlugosch.

Piše: 

Posebni gost turneje DJ Howard Donald, svirat će u Zadru 2. kolovoza.

Nakon što je oduševio više od 12.000 fanova tijekom prošlogodišnje turneje, Pooleyev čuveni  deep disco house zvuk i karakteristični remiksi opet će zatresti hrvatsku obalu. Ove godine Pooley će hrvatske partijanere upoznati s glazbom sa svog novog, hvaljenog albuma „Souvenirs“. Lokacije turneje – svoje najomiljenije hrvatske klubove, u kojima će predstaviti „Splish, Splash“ program  odabrao je sam Ian u suradnji s DJ Felverom.

Electronic Beats – Advanced Music, Life and Style by T-Mobile – međunarodni je lifestyle program koji ljude približava glazbi, dizajnu, modi i načinu razmišljanja inspirirajući njihove osobnosti, emocije i duh. Aktivnosti i događaji kroz cijelu godinu nastoje zbližiti ljude koji slično misle kako bi podijelili svoje interese te ih razvijali. Electronic Beats mediji, magazin, web stranica i DVD ‘Slices’, rade zajedno na ujedinjavanju Electronic Beats zajednice, pružajući joj forum gdje se mogu informirati o najnovijim događajima, uz stvari koje se moraju imati ili vidjeti, iz svijeta mode, dizajna i glazbe. 

    Turneja obuhvaća šest „najvrućih“ noćnih klubova i jedinstvenih lokacija na otvorenom uzduž hrvatske obale

    Nastupa Ian Pooley uz podršku DJ Felvera te posebnih prijatelja Tonke i Borisa Dlugoscha

    2. kolovoza turneji se u Zadru priključuje DJ Howard Donald

Electronic Beats ‘Splish Splash’ Club Tour datumi i lokacije:

26. srpnja: Otok Krk, ‘Crossroad’
29. srpnja: Novalja, ‘Aquarius’
2. kolovoza: Zadar, ‘Barbarella’
4. kolovoza: Dubrovnik, ‘Hotel Belvedere’
8. kolovoza: Brač, ‘Hacienda’
10. kolovoza: Prosika, ‘Porat’

Više informacija potražite na:  www.electronicbeats.net

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk