Skip to main content
  • 12.10.2020.

Ivan Levačić iz ABOP-a večeras na HRT2 u emisiji PopRock.hr

Emisija PopRock.hr večeras na HRT2 u 19.30h između ostaloga donosi i razgovor sa Ivanom Levačićem iz benda ABOP s kojim je trijumfirao na ovogodišnjem Ambasadoru, ali i ponio nagradu za najsperpektivniji autorski projekt elektroničke glazbe kao Eleven.

Piše: 


Ivan Levačić iz ABOP-a ispričao je u PopRock.hr-u sve o dojmovima s dodjele nagrade Ambasador, gdje su dobili nagradu za najbolji elektronički bend godine, za najbolji album plesne/suvremene elektroničke glazbe (album Delta) i nagradu za vizualno rješenje: "Nismo razmišljali o nagradama, nema velike konkurencije kod elektroničkih bendova. Osim toga, puno toga je započeto, ali mnogi su se raspali. Mi smo izdali album i to je daleko najbolje što smo napravili do sad. Vizualno rješenje je napravio naš menadžer koji se uopće ne bavi time tako da je i on dobio nagradu za najbolje vizualno rješenje".

Levačića smo pitali i sve o njegovom solo projektu: "Eleven je moj projekt u kojem ja radim elektroničku muziku, izdanje za sada nema smisla jer su okolnosti takve tako da čekam da vidim kako će se situacija razvijati”. Ivan Levačić dobio je nagradu Ambasador upravo i za svoj solo projekt.ABOP postoji sad već 10 godina, puno toga smo napravili, ali nagrada za moj projekt me najviše iznenadila jer nemam nikakvih izdanja. Ono što je lijepo kod Ambasadora je to što ekipa koja radi to, radi iz čistog entuzijazma i ljubavi. Cijela ekipa se dobro druži i jedni drugima smo podrška”, rekao je Levačić.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2