Skip to main content
  • 2.12.2018.

Izdvajamo 11 večeri u Pločniku koje će obilježiti prosinac

Centri kulture su namijenjeni podizanju svijesti o elektroničkoj glazbi i razvoju same kulture clubbinga pa tako Zagrepčani imaju svoj Pločnik koji potiče renomirane, ali i nove kreativce na sceni, a evo što izdvajamo od programskog sadržaja u prosincu:

Piše: 


Srijeda, 5.12., dućan ploča i popratne opreme PDV
(1. kat Pločnika), 19-21, ulaz slobodan.
Education TV Live Stream

Tijekom ovog video streama organiziranog u suradnji s Education TV ćemo preslušavati album Mimika Orchestra 'Divinities of the Earth and the Waters', uz gostovanje autora Maka Murtića, možda i neki kraći nastup vokalistica i pokojeg instrumentalista iz orkestra. S Makom ćemo svakako popričati o albumu, nakon čega će nam on zavrtiti nekoliko ploča iz svoje kolekcije koje su ga, ili ga još uvijek, inspiriraju.

Četvrtak, 13.12., 22-02, ulaz slobodan.
Nova Scena – Tonota i Varboska LIVE, Niobe

"Nova Scena" je projekt pokrenut od strane inicijative "Iza Scene" kako bi se na redovitoj mjesečnoj bazi zagrebačkoj publici predstavljalo nova i perspektivna imena koja su se pojavila na sceni. Ovaj put predstavljamo dva iznimno zanimljiva live nastupa Tonote i Varboske, zagrijavanje će odraditi NIOBE, prošlogodišnji pobjednik Illectricity Nucomers Nighta, dok će za sam kraj Varboska odvrtiti DJ set.

Petak, 14.12., 22-02, ulaz slobodan.
Mad Ting

Nakon druge epizode druge sezone Mad Tinga, sa našim prijateljima iz Subtilnog, ovoga puta, kao božićni specijal smo odlučili vam pod bor donijeti poklon u vidu Mad Ting rezidenta. Cijelu večer će ovaj put vrtjeti Mad Ting rezidenti, Simonok, P-SKA i Rofellos! Očekujte solo setove, B2B2B, sa većim naglaskom na grime.

Subota, 15.12., 22-02, ulaz slobodan.
Sergej Snooze b2b Babče

Sveti Nikola vas je pijan zaboravio, a Djed Mraz je predebeo da se s darovima spusti niz vaš dimnjak? Bez brige. U Pločniku vas 15.12. čeka nešto posebno, fino probrano samo za vas. Blagostanje će od 22 do 2 curiti iz zvučnika u obliku finog housea i tech housea koji griju dušu jer za zabavu je zadužen duo kakvog svijet od Tine i Nikše još nije vidio.

Petak, 21.12., 22-02h, ulaz slobodan.
Bunar

Posljednji Bunar event u Pločniku ove godine, a ispratit će ga za pultom: Ante MM, Johnny Truelove, Mild, Kornet, LucyLyu i Mradar. Ovo će biti u službeni tulum nakon premijere filma "Grace Jones: Bloodlight and Bami" u kinu Europa.

Subota, 22.12., 22-02h, ulaz slobodan.
Bass Culture

Velika čast nam je što u podrumu Pločnika zvanom Klein, ponovo možemo ugostiti prvi domaći sound system, iza kojeg stoje stari lisci i vrsni poznavatelji materije; Ilko i Zoki.

Ponedjeljak, 24.12., 23-02, ulaz slobodan.
Buffering

Buffering je novi klupski program, fokusiran na techno glazbu dubljeg karaktera koja omogućuje šetnju ugodnim i eskperimentalnim stazama prema mračnim kutevima naše svijesti. Za pultom vrte Winpa i SVN, i jedan i drugi audio inženjeri.

Utorak, 25.12., 21-02, ulaz slobodan.
Rock The Bells

 
Provedite Božić uz četiri DJ-a, dva gramofona i pregršt dobrog funka. Puštat će se deep funk, rare, afrobeat, breaks i sve funk inačice koje te tjeraju na kimanje glavom i elegantno pucketanje prstima.

Četvrtak, 27.12., 22-02, ulaz slobodan.
Bokuzbok w. Ines + Ivna Ji

 
Pospite malo techna, electra, housea i bass glazbe s malčicu cimeta i snježnih pahuljica. Poslužite s kolačima od đinđera i elekroničkim zvukovima.

Petak, 28.12., 22-02, ulaz slobodan.
Andrologic all night

Andrologic rođen je u Zadru, posljednjih 13 godina uspješno djeluje na hrvatskoj glazbenoj sceni kao DJ i promotor. Njegova glazba pokazuje da je on producent s visokim iskazanim emocijama koje razbija monotoniju, potiče duh i oslobađa vaša osjetila.

Subota, 29.12., 22-02, ulaz slobodan.
Volumen slušaona

Pločnik će 29. prosinca zvukovno obojati Sapleov cjelovečernji glazbeni izbor. Dopustite svom unutarnjem prostoru da ga ispuni kvaliteta sadržaja. Sadržaj je izbor, a izbor je Pločnik 29.12.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2