Skip to main content
  • 27.09.2015.

James Zabiela otvara party sezonu Kameleona

Klub Kameleon najavljuje nikad bolju sezonu što se tiče party gostovanja.

Piše: 

Naslovna foto

James Zabiela


Party gostovanja startaju 17.10. te ostaju u režiji već poznatih E! Nights subota. Prvi gost je engleski DJ i producent James Zabiela kojem ovo nije prvi nastup na ovim prostorima, ali će definitivno biti poseban zbog odličnog zvuka kluba Kameleon te jedinstvene atmosfere koja se tamo događa!
{youtube}y7TVFBOoq3E{/youtube}

Njegov stil bi se mogao opisati kao fuzija breakbeata i housea, a specijalnost mu je ‘igranje’ s DJ opremom čime dodatno diže razinu energije u klubu. Nazivaju ga i ‘elektronski Jedi’, dakle princ vrhunskog umijeća koji svakim nastupom probija vlastite granice i daje svaki puta još više.
{youtube}ce1ztoanOVI{/youtube}

Karijeru započinje 2000. godine kada pobjeđuje na Muzik Magazine ‘Bedroom Bedlam’ natjecanju koje ga je odmah vinilo u visine potpisavši za uglednu Excession agenciju. Osim što je već 12 godina resident partija We Love…Space (Space, Ibiza), James je u isto vrijeme nastupao širom svijeta na različitim stageovima za Born Electric, Zoo project, Global Gathering… 2009. je udružio snage s Nic Fanciulliem te odradio s njim One+one turneju po SAD-u i Europi.  
{youtube}KKEWw3BzVkc{/youtube}

Party otvara Toni Juranović koji je zadužen za warm up, dok će zatvaranje odraditi Pille & Lushi back to back.
{youtube}yEs08m4y3ys{/youtube}

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk