Skip to main content
  • 15.02.2018.

Jolly Joke u Felixu slavi 10 godina DJinga!

Pločanin Joško Vukadin ove subote proslaviti će 10 godina života u domu elektroničke glazbe u kojemu živi i stvara kao Jolly Joke.

Piše: 

Domaćom underground scenom u zadnjih par godina sve češće kruži alias Jolly Joke. Bilo da ste ga susresli sa prednje strane mnogih klubova i festivala u regiji gdje je nastupao sa svojim energičnim setovima, tako ste ga iza zastora mogli upoznati preko klupskih programa kao što su Hard Sintetic, Technotica, Heart4Beat te YOUniverse Division. Priči ovdje nije kraj jer upravo je Jolly dio Adriatic Perception Festivala koji je već na startu pokazao zube i publici predstavio pozmašnu količinu artista sa regionalne scene.

Rekli bi neki da je 10 godina i ne tako puno, no iza svjetla reflektora potrebno je mnogo krvi, znoja i suza da bi se opstalo na sceni kao što je elektronička i bilježile uspješnice svojih projekata. Ništa od toga ne sputava ga na putu jer danas je još iskreniji i emotivniji, a vatra u njemu nikada nije bila jača i intezivnija. Za Jolly Joke-a klub Felix pravi je antologijski jer upravo na tom mjestu radi svoje prve korake kao DJ. Zato koristi ovu priliku da u all nighteru koji sprema za 17. veljače proslavi velikih 10 godina svoje karijere. Za njega prava egzaltacija jer prvi su ti koji se najviše pamte, koji djeluju kao ostvarenje sna i sa kojima probijaš led.
{youtube}YYw9FwoVZ8s{/youtube}

Za kulminaciju karijere Jolly će ovom prilikom tako iskoristiti vremeplov te u setu pročešljati sve ono što je vrtio u zadnjih 10 godina. U večer "10 years from HARD to HEART" bit će to koncizan set za pamćenje koji stavlja krunu na težak, trnovit i uzbudljiv život koji je vodio na underground sceni.

Ne treba Vam previše razmišljanja da se nacrtate na podiju kluba Felixa te proslavite život i glazbu. Vođeni Joškovim beatovima na kraju se svi zajedno zagrlite i čestitate što ste dio ovog dugačkog putovanja. S kime bolje proslaviti nego sa onima koji su bila velika odskočna daska i poguranac da Jolly Joke bude tu gdje je i danas. Oslobodite tako subotu navečer, izglancajte party cipelice, povucite dragog plesnog partnera za rukav i prepustite se u ruke slavljenika koji sa deckovima starta od ponoći.

Jolly Joke – Istrošen, izlizan i pospan, bez napretka i budućnosti

[Event]
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2