Skip to main content

Klub Diamond na Krku otvara vrata slavljem uz regionalne zvijezde

Tjedan glazbe i veselja samo je uvertira atraktivnom programu nalik cjeloljetnom festivalu

Piše: 


Nova era zabave počinje na sjevernom Jadranu! Sljedećeg tjedna otvara se Diamond, nova meka noćnog života na Kvarneru. Smješten iznad Malinske, na vrhu Krka, s nezaboravnim pogledom na Kvarnerski zaljev, klub ove sezone donosi atraktivan program elektroničke glazbe, nalik cjeloljetnom festivalu.

Već u tjednu otvaranja Diamond dovodi niz regionalnih zvijezda

U četvrtak, 23. lipnja ovoljetnu glazbenu avanturu počinju Aney F i Dejan Milićević. Aney F je vlasnik etikete Innocent Music koju podržavaju zvijezde kao što su Ritchie Hawtin, Marco Carola i Hot Since 82, a sam je nastupao u 20-ak zemalja od Amerike do Australije. Dejan Milićević dobro je poznato ime u regiji gdje kroz svoju izdavačku kuću otkriva nova imena te manirom iskusnog DJ-a podiže atmosferu svojom mješavinom techna i housea.

Već u petak pult preuzimaju energični Kosta Radman, jedan od najvećih hrvatskih talenata u EDM-u te Mike Vale, poznat po suradnji s velikim Rogerom Sanchezom, kako u nastupima, tako i u produkciji glazbe.

Subota, 25. lipnja, rezervirana je za Andrewa Mellera, tvorca poznatih remixeva elektroničkih hitova „Insomnia“ i „Born Slippy“, poznatom po energiji i stilu kojim postiže pravu rave atmosferu. Sjajna podrška bit će mu Groove Masters, zadarski dinamični duo koji posljednjih godina žari i pali jadranskim odredištima zabave.

Prije ovih nastupa klub će biti otvoren već od ponedjeljka, 20. lipnja uz besplatan ulaz i nastup rezident DJ-a koji će u klubu svirati cijelog ljeta. Tjedan glazbe, plesa i veselja samo su uvod u bogati ljetni program Diamonda s brojnim velikim imenima elektroničke scene.

Već 1. srpnja dolazi Roger Sanchez, jedan od najpoznatijih DJ-a i producenata koji je stvarao povijest house glazbe i još uvijek je definira. Dan kasnije na pozornicu se penje Magdalena, techno i house vladarica plesnih podija u brojnim svjetskim klubovima i na festivalima. Niz zvučnih gostovanja nastavlja se u srpnju kad nastupaju Space Motion, Mahmut Orhan, Agents Of Time, Mark Knight i Regard  te ukrajinska zvijezda Korolova koja svojim melodičnim technom privlači obožavatelje širom svijeta.

Impresivan ambijent, uređenje, pozornica i svjetlosne instalacije po uzoru na najbolje europske klubove pravi su mamac za ljubitelje elektroničke glazbe i plesa iz cijelog svijeta.

Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio ili putem poveznice ovdje.

Više informacija na društvenim mrežama kluba te na stranici diamondclub.hr.

wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web