Skip to main content

Kome na umu šumi šum kada šum šumi na umu?

Zvuči pomalo kao Petar Petru plete petlju, ali one petlje u koje ćeš se ti zaplesti nisu Petrove već naših domaćina Šumovića. Tko su Šumovići pitaš sada? Drago nam je da si pitao.

 
Oni su zbirna imenica koja domenu svoga značenja baca oko stvaratelja Šuma na Umu i svih onih koji su se na Šum rasplesali dok ih bedra nisu izdala i čine to već godinama. Koliko njih? Njih puta tri.

 
Tri proljeća i jeseni su prošla od kada su Gogolesko i Sylph odlučili ubaciti malo boje i tona u bijeli šum postojanja i zajedničkim snagama, potpomognutim vještim rukama gostiju, odnjegovali su ga kroz krhke godine. I zato slavimo, jer smo još ovdje, jer još plešemo, jer još uživamo i jer još vjerujemo da je poanta glazbe da spaja i liječi.
 
Torta na koju se parkiraju tri svjećice zaplamtjet će tako u savskom utočištu elektronike, Cadenzi, u subotu 28. studenog. Izvadi party opremu, stavi lance na tenisice ako je Vakula u pravu i u subotu oko 10 navrati na B-Day Party. Uz mamu i tatu Šum svakako za obiteljsku trpezu iznova pozivaju i goste pa nam ovoga puta preko granice sa susjedima stiže i Dante Benami. 

 

 
Suimenjak talijanskog srednjovjekovnog majstora, koji je 12 godina pisao najpoznatiju šetnju kroz pakao, čistilište i raj, mladica je zagrebačkog asfalta sada s domom u Sloveniji. No tvoja božanstvena komedija neće biti literarne prirode. Na glazbeno putovanje povest će te DJ koji je ljubav spram svega onog elektroničkog osjetio s 12 i već sa 15 ugrabio prvu rezidenciju. '99 , na pragu novog tisućljeća, donijela je i upoznavanje sa slovenskom techno matronom Trick-C koja je u međuvremenu postala životna suputnica privatno i poslovno, a Dante posljedično i neodovojivo povezan s BodyWork programom. Napušta alias Point i vraća se iznova undergroundu i pod novim imenom postaje predstavnik inteligentnog odmjerenog, kao metronom preciznog, techna koji reže zrak pred sobom.
 
Uz Dantea, Sylph i Gogoleska na godišnjicu stižu i Micha Blu, Mihajlo Sinka i Kristijan Kozlowsky, parada divnosti započinje oko desetke pa dođi i pusti da šumi do mile volje. Sigurno učahureni u topli ritam i dobro društvo čekamo zajedno zoru. Hvala vam za prethodne tri i neka ih je još toliko dok nas artritis ne potjera s pulta!
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop