Skip to main content
  • 16.11.2015.

Cadenza i Šum na Umu vode mlade na novu razinu

Život je napolitanka, uslojena ukusnost u kojoj se trudiš biti bolji, jači, mudriji, iskusniji, trudiš se popeti se stepenicu više no što je bio stari ti.

 
U potpunosti fascinirani svim mladim kreativnim sposobnim ljudima na tlu tvoje lijepe zemlje savsko utočište Cadenze i pucketavo ugodni Šum na Umu, pod palicom Gogoleska i njegove bolje elektroničke polovice, Sylph, upravo tako začeli su jednu u potpunosti novu ideju nazvana "Next Level".

 
Što je Next Level? Osim uzlaznog kretanja prema gore, probijanja starih obrazaca i prozora u ono novo i svježe, ovo je prije svega prilika, prilka svim mladima koji u mraku sobe vole glazbu, uče, napreduju i trude se i jedino što trebaju je da netko odškrine vrata i da im priliku da pokažu što mogu. Baš zato Cadenza i Šumovci daju ekipi čije vrijeme tek dolazi priliku za početke, jer odgovornost starijih je voditi mlađe.
 
4. prosinca tako na podij Cadenze i pred tvoj uši slijeće prva etapa Next Level-a koja će odabranoj nekolicini novih izdanaka elektroničkog dati priliku da se predstave publici i da njihov rad, možda po prvi puta u pupanju karijere, bude medijski popraćen i dostupan široj publici. Možeš imati najvještiju ruku ikad ako za nju nitko ne zna, jednako je kao da je nemaš. Tu upada naša ekipa. Nove razine otključavati ćemo jednom mjesečno petkom, a od petka do njegovog prirodnog sljedećemjesečnog petak nasljednika sakupljat će se prijave novih mladica.

 
Sceno koja su pravila natječaja?
 
Na Next Level DJ Contest prijavljuješ se putem mixa koji mora trajati od 45 do 60 minuta i prijava je otvorena za sve neafirmirane DJ-e kojima u dokumentima piše da prebivaju na tlu Republike Hrvatske. Ime mixa mora biti složeno po ovom primjeru „Šum na umu & Cadenza – NEXT LEVEL DJ CONTEST – (umjetničko ime natjecatelja) „. Nakon što složiš ono čime si zadovoljan i smatraš da si se fino predstavio uploadaj mix na svoj Mixcloud kanal, a Cadenza i Šum će se pobrinuti da svi budu dostupni putem službenog kanala natječaja. Prijavu ćeš poslati na : sumnaumu@gmail.com , s naslovom: „Šum na umu & Cadenza – NEXT LEVEL DJ CONTEST“ i zatim će žiri napraviti veliki lonac kave, sjesti, poslušati sve poslano i odlučiti tko će sjesti pred stopala Cadenze.

 
Što mora sadržavati moja prijava?
 
Baš nam je drago da pitate. Dakle u prijavu uključuješ puno ime i prezime, umjetničko ime, datum i godinu rođenja, kratku biografiju i fotku, svakako link na mix, popis pjesama s redoslijedom izvođenja, opis načina snimanja mixa (voljeli bi znati koja oprema i programi su korišteni) i kontakt kako bi te mogli pocuknuti za rukav i javiti ti da si upao (broj telefona, e-mail…)

 
Čak i ako nisi mladac s očima punim zvijezda, velikim planovima i aspiracijama, zasigurno znaš nekoga tko vi volio uhvatiti ovu šansu pa proslijedi dalje. Znate kako ide. Traži i dat će ti se, kucaj i otvorit će ti se, pa uljepšajte nekome dan i usmjerite ga putem ove optimistične drvene površine vrata za kucanje. Naš mali savjet je da je jedina osoba koju ikada trebaš pokušati pobijediti ti sam, sav ostali uspjeh je kolateral poboljšanja sebe. Vidimo se 4. prosinca na prvoj rundi na flooru Cadenze!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2