Skip to main content
  • 23.01.2016.

DJ set i live act križanac s Šumom na Umu!

Zašto voliš stvari koje voliš bez da znaš kako si upao u petlju ljubavi? To je enigma.

 
Baš u klubu koji fura istu nomenklaturu, kao da si Batmanov zakleti neprijatelj u zelenom trikou s instalacijom upitnika koji ti se trza na glavi, ovdje smo da rasrpšimo bilo kakve dileme što se tiče nove manifestacije Šuma.

 
Šumovci ovoga puta orijentiraju svoje sposobnosti na nešto drugačije zimske radosti. Kada je već snijeg samo daleko sjećanje, radost poprima sasvim drugačije manifestacije. One na vrućim podijima.
 
Smješten uz mirne horizonte jezera, Enygma klub u goste poziva obljubljenog pult majstora Phoenixa Kraundlera. Predugo je prošlo od kada je virtuozni miljenik publike preuzeo soundtrack tvojih noći. No Phoenix baš kao i njegova ptičja druga polovica, koja se u beskonačnom vatrenom krugu obnavlja na novi život, također ruši staro i stvara sasvim novi način sviranja ubacivši u set i živu ritam mašinu pa ćete noćas prisustvovati kombinaicji DJ seta i Live Acta. 

 
Ovo se događa kada umjetnici ne uzimaju rečenicu "Tako se to radi!" previše ozbiljno već rade ono što umjetnost od njih zahtjeva, a to je traženje novih načina izražavanja koji koreliraju s njihovim vlastitim pogledom na svijet. Pa da vam gospodin Kraundler sam objasni u kojoj postavi će biti mašinerija noćas:
 
"Roland TR-8 uspješno povezan sa Traktor Pro-om, s kojega prima midi clock i zvuk iz TR-8 odlazi u Audio 10 zvučnu kao četvrti kanal u Traktor Pro-u, tako da mogu koristiti Traktor efekte preko TR-8 zvuka. Jedva čekam da isprobam ovaj setup na nekom partyu. :)" 

 
I ono što jedva čekaš naposljetku uvijek u progresiji vremena stigne pa ovoga puta novi setup stiže uz podršku mame i tate Šum, Sylph i Gogoleska. Upadaš za skromnih 20 novaca oko 22, a kad ti bedra klecnu od egzorcizma na podiju klizni na šank domenu po jednu energy votku za desetku.
 
Dio zašto voliš koga voliš je još uvijek enigma ali sad barem imaš tko, što i gdje za party. Šum na Umu bio vazda s vama!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2