Skip to main content
  • 22.03.2022.

Krema domaće plesne scene na otvaranju kluba Peti Kupe

U subotu, 26. ožujka kreće vlak imaginacije koji putnicima pruža nove zvukove, vizure, spoznaje i okuse

Piše: 


Putovanje napokon počinje!

Otvara se Peti Kupe, ne samo noćni klub nego i prostor kakav je nedostajao u Zagrebu, destinacija koja će dati novi zamah plesnoj sceni, ali i cijeloj urbanoj kulturi.

Za svoje inauguracijsko slavlje Peti Kupe je odabrao samu kremu domaće plesne scene, odnosno DJ-e koji će i u budućnosti obilježiti zvuk ovog kluba. Na večeri otvorenja najbolju elektroničku glazbu isporučit će Petar Dundov, Ilija Rudman, Felver, Pepi Jogarde i Antonio Zuza.


Photo ilustracija by Nicole De Khors from Burst

Petar Dundov jedan je od pionira produkcije elektroničke glazbe u ovom dijelu Europe, danas više nego uspješan i na međunarodnoj sceni. Sličan ugled uživa Ilija Rudman, već dobro znano ime svjetske house scene, a istim stopama ide i njegov partner na etiketi Imogen Recordings – Antonio Zuza, inače voditelj Petog Kupea.


Jedan od doajena domaće scene – Felver neumoran je i nakon 30 godina za DJ pultom, ali i kao promotor te dobri duh zagrebačkog noćnog života. Sličnim epitetima može se okititi i Pepi Jogarde, još jedno od zvučnih imena koje će upotpuniti slavlje u Petom Kupeu.



Večer otvorenja samo je uvertira u sjajna događanja, i to ne samo glazbena, jer u ovom prostoru na svoje će doći i ljubitelji umjetnosti, vina i gastronomije. Već u tjednima nakon otvorenja uslijedit će gostovanja DJ legendi Grega Wilsona i Prinsa Thomasa, a u pripremi je cijeli niz glazbenih i inih poslastica. Ulaznice za ovaj događaj su rasprodane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by peti kupe (@peti_kupe)

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2