Skip to main content
  • 10.12.2022.

Liminal zatvara sezonu uz X-Coasta u Pogonu Kulture

Nakon niza klupskih i open air večeri, kvarnerski kolektiv zaključuje godinu s posljednjim ovogodišnjim partyjem

Piše: 

Ove subote 10. prosinca u riječkiPogon Kulture stiže Novosađanin s trenutnom adresom u Brooklynu, Bojan Čizmić poznatiji kao X-COAST. Uz njega, u najvećem riječkom klubu nastupit će i posada lokalnih underground selektora – one m, Fisherman’s Friend i Marin Brx uz rezidente Marcela i Bronskija.

Novosadski DJ X-COAST se sa svojim EP-jem Mango Bayom lansirao iz lokalne na globalnu scenu. Istoimeni singl prelazi sve barijere underground scene i prezentira svoj svestran i nesvrstan, šarolik, nekonvencionalan, izuzetno originalan i neobjašnjiv stil. Nakon uspješnog prvijenca, uslijedila su još brojna uspješna izdanja, turneje i nastupi na poznatim showcase događajima kao što su Boiler Room i HÖR. Njegov kvalitetan rad prepoznat je i u regiji od strane struke, zajedno s Lagom osvojio je nagradu Ambasador za XL Traxx u kategoriji Regionalno izdanje godine.  

 

Popuštanjem pandemijskih restrikcija, krenulo je buđenje scene. Kvarnerski kolektiv Liminal odradio je klupsku iopen air sezonu s brojnim inozemnim gostovanjima kao što su Gene On Earth, Janeret, Ian Pooley, Tijana T, Stacey Pullen, Lola Palmer i drugi. Kolektiv je bio i prvog velikog hrvatskog festivala nakon popuštanja mjera, na Sea Staru u Umagu već 3. godinu za redom imaju svoj stage i after party showcase.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji kroz sustav Entrio, a bit će dostupne i na vratima od 23 sata.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk