Skip to main content
  • 8.04.2008.

Mark Ash za vikend klubu Opium Vodice

U petak, 11. travnja uz Mark Asha nastupit će A+ i Black Berry, a dan kasnije Mark će svirati sa Sound Addict Projectom. Upad je 30 kn svaki dan. Svoj interes prema muzici pokazuje u ranoj fazi djetinjstva, već sa 10 godina prateći razvoj dance glazbe kroz televizijske i radijske emisije. Prvo DJ iskustvo počinje […]

Piše: 

U petak, 11. travnja uz Mark Asha nastupit će A+ i Black Berry, a dan kasnije Mark će svirati sa Sound Addict Projectom. Upad je 30 kn svaki dan. Svoj interes prema muzici pokazuje u ranoj fazi djetinjstva, već sa 10 godina prateći razvoj dance glazbe kroz televizijske i radijske emisije. Prvo DJ iskustvo počinje godinu  dana kasnije, u sobi svoga brata koji mu je tada omogućio dodir s opremom. Nakon dugog i samoukog upoznavanja, bogatu DJ karijeru započinje na otoku Rabu 1996 godine. U to vrijeme započinje i vodi glazbenu dance emisiju zvanu  Arbassential (sa Rubb Surr-om), gdje ugosćuje mnoge lokalne DJe i producente.

Mark trenutno radi na produkciji sa svojim prijateljima Lemon-om i Rubb Surr-om. Napravio je remix za jednog od najvećih Hrvatskih solo gitarista Damir Halilić HAL-a za pjesmu "Tonight, we dance" feat. Suzy Bogguss (Grammy Award Winner 2006) pod psudonimom Arbassential (sa Rubb Surr-om) u chill-out ruhu izdano na prvoj hrvatskoj lounge kompilaciji pod nazivom „Dancing B(e)ar Lounge“ na istoimenoj etiketi Dancing Bear Records, koja svoje mjesto nalazi na svim playlistama Hrvatskih radio stanica. Ožujak 2008. je mjesec koji će označiti njegovo prvo pojavljivanje na vynil-u  u suradnji s Patrick Zigon-om pod nazivom „Balkan Knows (na Zigon & Friends Collabo EP-u)“ za Puzzle Traxx/Njemačka, te tokom travanja remix za „Art Patrice – Walking Away“ u kolaboraciji s Rubb Surr-om za Synthetic Arts Records/Hrvatska . U slobodno vrijeme, editira mnoge poznate i nepoznate stvari prilagođavajući ih svojem ukusu i stilu kojim razveseljava mnoge clubbere. Dnevno vrijeme provodi radeći kao suvlasnik u Riječkoj podružnici najvećeg lanca CD shop-ova Aquarius, gdje ima doticaj sa svim glazbenim žanrovima, te dobiva priliku za dublje istrazivanje glazbe i širenje glazbenog vidika.

soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop