Skip to main content

Marko Nastić u Makarskoj predvodi poker plesa u Bubi

Jedan je sjajan, dva su bolja, tri su apsolutno genijalna, a sa četiri ti se zavrti od sreće.

Piše: 


Uobičajene bube, arahnide i insekte ne voliš vidjeti ni blizu svoje kože i paralelno s porastom njihove veličine i dlakavosti planiraš ispiromanizirati mjesto na kojem si ih susreo, no jedna Buba ide pod kožu do srca. Večer subote na makarskoj rivijeri sunce sprema na počinak samo da bi upalila svjetla u makarskom plesnom raju u zelenilu, Buba baru, koji na novi Late Night Session 27. srpnja dočekuje elektroničku četvorku Marka Nastića, dvostruke floor opasnosti Roof AW-a, i Tonija Juranovića.

Bila tvoja sol ona morska ili iznojena na podiju, Marka nije briga dok god plešeš. Prvi elektronički brk Balkana za pultom je već od 90-ih kada je, uhvativši srpsku scenu s nekoliko prijatelja, sagradio ime nacionalno, regionalno i internacionalno kao jedan od najtraženijih DJ.a, producenta i performera Istočne Europe. U 20 godina karijere svijet je slušao preko 200 izdanja, remixova i koprodukcija s kremom elektronike, a supermoć, osim stvaranja atmosfere dakako, jest vještina simultanke na tri decka koja ga uvodi i u dvore rezidenta EXIT festivala, a rađaju se i vlastiti Sake & Vinyl Only i mlađi mu brat Easy Tiger  labeli. Pa od Brazila, preko betona New Yorka do Makarske. Nije bitno gdje se pleše, samo da glazba traje, i traje, i traje.

Roof AW karakterom su već pokupili epitete mostarskih šarmera, a kao osnivači kolektiva iza krovnog aliasa stoje Andrej Jelić i Igor Kurjaković. S ciljem stvaranja elegantne high end clubbing atmosfere, gdje god se zatekli pune osobne kalendare upisivanjem velikih bina poput Garden of Dreams Festivala, after partya Ultre, NOX festivala kao i Mostar Summer Festa, dok u Sarajevu regularno drže puni podij Silver & Smoke kluba do svitanja. Istaknuto organizacijski nastrojeni u Mostaru za plesne noći sada nude i opciju plesanja na krovu Sky Lounge Roof Bara, kao i u zatvorenoj varijanti unutar istog objekta u Oxygen klubu.

Toni Juranović rođeni je Makaran, s preko 2 desetljeća iskustva u prstima. Ne voli stilske ograde i vjeruje u slobodu glazbe da kliže među žanrovima. Ako si ga ikada susreo live i popričao s njime koji časak znaš i da je strastveni kolekcionar i arheolog glazbe pa ćeš u setovima nerijetko uhvatiti i davno zaboravljene stvari koje pažljivo čuva. Trenutno je rezident nekoliko vrhunskih domaćih klubova te stalan gost domaćih i stranih festivala, a s police ga gleda i nagrada “Ambasador” iz 2016. za najboljeg klupskog rezidenta.

Početak u 22h, ulaz je besplatan!

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2