Skip to main content
  • 4.01.2007.

Miami WMC ostaje bez M3 Summita

Kako nam se ožujak bliži tako i američki Miami postaje sve češća vijest u medijima. Naime, taj grad se sprema za novo izdanje Winter Music Conferencea , inače velikog festivala i sajma elektroničke glazbe i glazbenika. Kako doznajemo jedan od ko-operatora u organizaciji događaja na plažama Miamia više neće biti sastavni dio ovog događaja. 

Piše: 

Radi se o M3 – Miami Music Multimedia događaju za koji je od uključenja u program Miami WMC-a 2004.g. pa do danas u javnosti iskazan veliki interes.
Izostanak ovog eventa koji je Miamiu donosio zanimljive partije, rasprave i prezentacije na plažama dogodio se zbog odluke vlasnika ove licence da M3 festival krene svojim vlasitim putem i razvojem u veći i jedinstveni događaj. No, prema mnogima ni to neće poremetiti Miami WMC da ove godine ugosti oko 250 umjetnika i 50,000 glazbenih obožavatelja. Klubska Scena priprema opsežni report iz Miamia. Ako želite pogledati kako je to izgledalo u 2005.g. kliknite ovdje!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2