Skip to main content
  • laurent garnier
  • 2.02.2013.

Miss Kittin i Laurent Garnier u Beogradu

Dok čekamo ljeto i ispunjenje glazbenih želja tijekom svih ljetnih festivala koji nas čekaju ove godine u Hrvatskoj, proljeće zvuči nekako francuski i jako dobro u Beogradu.

Naslovna foto

Laurent Garnier

Beogradski klub The Tube nedavno je obajavio imena svojih aduta za veljaču poput Steffi i Evil Eddie Richardsa, dok se u Magacin Depo ponovno vraća veliki Laurent Garnier, koji je Beograd zajedno s bendom posjetio u rujnu 2011. i predstavio projekt "Live Sessions Booth". Prošle smo godine uživali i na novosadskog Dance Areni EXIT festivala u njegovom nastupu. Depo će Garniera ugostiti 10. svibnja 2013., a detalji o ulaznicama bit će poznati uskoro.

{youtube}j-FAoeklLiY{/youtube}

Osim Garniera u Magacinu Depo, nešto ranije 19. travnja nastupa njegova zemljakinja Miss Kittin, samo par dana prije nego će njen novi album “Calling From The Stars” biti i službeno objavljen, pa će svi koji se nađu u Beogradu na taj dan imati priliku čuti ga uživo. To je ujedno i njen prvi album nakon šest godina stanke koji izlazi na dvostrukom izdanju pa u nastavku možete poslušati i prvi najavni singl s albuma „Life Is My Teacher“. Kako se Miss Kittin voli izraziti ne samo glazbom nego i popratnim pjevanjem vjerujemo da će i ovog puta mikrofon biti samo njen. Više detalja na Facebook eventu.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk