Skip to main content
  • 27.05.2019.

Najbolja djela iz crno-bijelog svijeta Davea Clarkea

Osim miksete, drugo moćno oružje Davea Clarkea je i fotoaparat.

Piše: 


Ova techno ikona, naime, svijet vidi crno-bijelo, a za tu je fascinaciju „kriv“ njegov otac, također strastveni fotograf.

Fotografija je za mene sredstvo kojim dajem smisao svijetu. Sjena, pa čak i njezin aspekt, me zaista može uzbuditi, svjetlost ulazi u mene. Više volim pejzaže nego portrete i obično volim da su malo strogi, bilo da se radi o urbanom okruženju ili o prirodi,rekao je Clarke u jednom intervjuu za časopis Lomography.

https://www.instagram.com/p/BxEKNY1Ho-o/
Derrick May kroz Clarkeov fotoobjektiv u Leith kazalištu u Edinburghu.

https://www.instagram.com/p/Bwg-551Hkeh/
Oko mu je zapelo i za DJ-icu Louisahhh.

https://www.instagram.com/p/BwfWHJ8niZl/
Ovako Clarke vidi Pariz.

https://www.instagram.com/p/BwHFXMZHIUj/

Tu je i neizostavni Jeff Mills.

https://www.instagram.com/p/BqC6a6znyy5/
Dave vidi melankolično lice Amsterdama…

https://www.instagram.com/p/BoMMlbaCCgd/
…kao i ono urbano.

S obzirom na njegova remek djela, voljeli bismo da Dave izvadi fotoaparat i na šibenskom Projectu Vojarna, koji se održava 26. i 27. srpnja u bivšoj vojarni Bribirskih knezova. Uz njega i lokani support, headlinerica festivala je i poznata njemačka DJ-ica Monika Kruse.

Prva dva kontigenta ulaznica u pretprodaji su već ranije rasprodani. Treći kontigent ulaznica u prodaju kreće od ponedjeljka, 3.6. na Adriaticket.com

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2