Skip to main content
  • 29.10.2016.

Naša Stvar noćas u Vinkovcima!

Neke su stvari svačije, lijepe manifestacije kolektiviteta i pripadnosti nečemu većem od sebe samoga, neke su samo tvoje, privatne i tihe, no neke su baš naše.

 
Taj "mi", koji postoji u razlici spram "oni", i koji u posvojnom u obliku prelazi u "naši", nije onaj "mi" koji te maligno odvaja od drugoga, već onaj koji spaja, pa tako "Naša Stvar" projekt baca jedan multifunkcionalni party u Vinkovačkoj meci Vanilla kluba. Vinkovci kao Vinkovci, poznati po svojim jesenima, tambure zamjenjuju elektronima u kablovima i muzikom na struju za sve one elektronički nastrojene. U kontrastu sa svojim blagim miomirisnim imenom, Vanilla noćas, 29. listopada, partyja jako u simbiozi entuzijazama Halloweena, Hudijevog slavlja toga da je rođen ako škorpion i povratka Hudi I Lu Kaku-a.

 
Kao gost upada dobri stari prijatelj i ovogodišnji predstavnik Nove Gradiške na Naša Tvar Open Airu, Yakka, kojeg si već lovio u suradnjama s velikanima kao što su Barbara Tucker, DJ PP, Gary Caos, Phil Fuldner, Adrian Hour te visoko kvalitetnim globalnim labelima poput Sony Music Enthertaiment, Pacha Recordings, King Street Sounds, Deeperfect i Casa Rossa. Žanrovski živi negdje u susjedstvu uranjanja u deep house, preko energičnog, veselijeg funky/disco/jackin housea pa sve do mračnog opskurnog progressive zvuka te dijamantno tvrdog tech housea. Kao vrsni remixer provukao je kroz ruke mnogo domaćih i stranih originala za jednu 2.0 verziju, a zatekao se i na koherentnom pregledu hrvatske elektronike koji jest dvostruka kompilacija Future Sound of Zagreb, a sada možeš baciti i glas za gospodina Jakića u Ambasador kategoriji najboljeg tech-house Dj-a.
 
 
S nama je i, iz Slavonskog Broda pristigao, Mario Mijatović, vlasnik Mismatch Music labela čije stvari si mogao slušati i u audiotekama Innocent Musica, Malicious Smilea, Baunsa, Hypergroovea…
 
I konačno Hudi i kolega mu Lu Kaku kao dio "Naša Stvar" ekipe, koja je iz višegodišnje radijske emisije odlučila pokrenuti projekt koji voli glazbu i kulturu i želi Slavoncima dati priliku da isplešu sve što imaju na najfinije biran underground.
 
Pa dođi, pleši, živi, sanjaj, zamaskiraj se ili nemoj, uživaj i guštaj. Nikada više nećeš biti tako mlad kao ovoga vikenda! 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2