Skip to main content
  • 26.06.2019.

Objavljen ljetni program plesa u makarskoj Bubi

Vrištao ti panično na nekog pauka koji te mirno promatra njišući se sa svoje stražnjične niti, topio se kao sladoled na zagrebačkom asfaltu na podnevnom suncu na bubamare ili pak gledao u sjajni oklop hrušta kao "To je to buraz!", jedna Buba zajednička je svima.

Piše: 

Pravi beach bar, sigurno uklopljen u svoju plažnu prirodu, uz crescendo cvrčaka, golu kožu i zveketanje leda u visokoj čaši zove na ljetnu sezonu. Buba bar Makarska ljetno je osvježenje za sve one kojima pasivno izležavanja po plažama djeluje prestatično.

Pa dođi i miči se s nama od statičnosti do stratosfere i ovoga ljeta, jer 13. srpnja tvoja suncem opaljena epiderma žudi za After Beach partijem, a pult politiku bezbrižnosti vode uvezena majstorica MIss Mavrik i iz domaćih njedara pristigli Yakka.



19. srpnja
subotnje veče puni zvucima od Osgut Tona, Figurea i Rejecteda posuđenog majstora Iana Pooleya, a kućne vatre drže upaljenima Underground Controlov Miro i za sasvim izvan kontrole večer Toni Juranović iz Control Musica.

Toni Juranović vraća se za pult i 27. srpnja, a pridružuju mu se i regionalni techno lider Marko Nastić i mostarski šarmeri koji su ujedinili clubbere u MostaruRoof AW.

Kolovoz vozi svoje kolo na 2. kolovoza, koji fino sjeda na petak uz jedan Control Music Showcase uz iz BIH ivezene  G.Edda, Davora B. Feđu Knajdla te našeg Tonija Juranovića koji ovoga puta dovodi i posebnog tajnog gosta. Toni kao instalacija ostaje s nama i 9. kolovoza, uz domaćeg arhitekta glazbenog Petra Dundova, a pridružuju se i internacionalci Dani Savant i Nicola Septem.

Za 16. kolovoza do sada su objavljeni dakako Toni, kolega mu Zookey i Kristijan Molnar. Zatvaranje Bube pada na posljednji tjedan kolovoza 24., gdje su meštri parade još neotkriveni, ali znamo da će biti jedan fini internacionalni smoothie s domaćim rukama kojima se pridružuju gosti iz Belgije, Švicarske i Bosne i Hercegovine.

Pa Bubimirljubivom tebi želimo dobrodošlicu na makarsku rivijeru. Osveti se svim komarcima ljeta plesom i dočekaj kraj ljeta zujeći, plazeći ili gmižući. Počeši gdje svrbi i pleši, pleši, pleši. Između pulta i podija, mora i zvijezda, početaka i krajeva, buba i šume dobro nam došli i ostali nam do fajrunta.

13.07.
After Beach

MISS MAVRIK 
YAKKA

19.07.
Late Night Session

IAN POOLEY (Osgut Ton,Figure, Rejected )
Miro  ( Underground Control )
Toni Juranovic  (Control Music )

27.07.
MARKO NASTIC 
ROOF AW
Toni Juranovic
+ TBA

02.08.
CONTROL MUSIC Showcase

G.Edd 
Davor B 
Feđa Knajdl 
Toni Juranovic  + Special guest

09.08.
DANI SAVANT 
NICOLA SEPTEM 
PETAR DUNDOV
Toni Juranovic 

16.08.
KRISTIJAN MOLNAR 
Zookey 
ToniJuranovic
+ Tba

24.08.
CLOSING PARTY

TBC  +  +  + 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk