Skip to main content
  • 5.10.2022.

Oproštajni ples u Revelinu – Dombresky, Dancelectric i Kosta Radman

Ljeto je kalendarski iz nas već neko vrijeme, ali u Revelinu tek za vikend dolazi kraju

Piše: 

Nakon ljetne sezone u kojoj je dubrovački klub ugostio više od 20 svjetski poznatih DJ-eva vrijeme je za oproštajni ples u subotu, 8. listopada.

Francuski DJ i producent Quentin Dombres, poznatiji kao Dombresky, radi na svom zvuku gotovo dva desetljeća. No da Dombresky nađe svoje mjesto na sceni i izađe van okvira Francuske se dogodilo njegovom selidbom iz Montpelliera u Miami.

Radeći dugi niz godina na vlastitim trakama, nije mogao očekivati da će mu karijeru lansirati remix A-Trakove “We All Fall Down”. Objava remixa je bio ključni trenutak u Dombreskyjevoj karijeri jer se njegova verzija trake našla u setovima svjetski poznatih DJ-eva.

Dombreskyjev sunarodnjak Tchami je prvi prepoznao njegov talent te su zajedno kreirali EP “Freakin”. Da nije one hit wonder, francuski DJ i producent je još jednom potvrdio objavom nekoliko kvalitetnih traka na Tchamijevoj etiketi “Confession”.

Kako su streaming brojke krenule rasti, tako su se i otvarale prilike za nastupe u novim gradovima i naposljetku cijele turneje.Prvi rasprodani show je odradio 2019. u popularnom klubu Academy LA, što je popratio s debijem na Ultra Music festivalu i Coachelli.


Trenutno nema predaha kod Dombreskyja jer za njega i dalje traje ljetna turneja, a trenutke koje ne provede na pozornici koristi za stvaranje novih hitova. Samo u rujnu je objavio dva tražena ID-a iz njegovih setova – remix Claptonove trake  Make Love Not War i remix Blond:Ish & Nico De Andrea – Hold Tight.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk