Skip to main content

Outlook festival objavio i treći party u tunelima Zerostrasse

Outlook festival uz već objavljena dva partyja u podzemnim tunelima Zerostrasse, ispod samog centra Pule, najavio je i treću zabavu s legendama dubstepa i grimea.

Piše: 


U nedjelju, 8. rujna, od 19:30 do ponoć, nastupit će Sir Spyro B2b Joker, Hatcha, Truth B2b Khiva, L U C Y i Ob-Server, a na mikrofonima Crazy D, Sun Of Selah, Logan, i Jososick. Više informacija na ovom linku.

Izgrađeni tijekom Prvog svjetskog rata kao sklonište od zračnih napada, tuneli povezuju srce grada s pulskim tvrđavama i vojnim terenima. Pojačana kao atomska skloništa nakon Drugog svjetskog rata od strane jugoslavenske vojske, ova složena povijesna mreža čuva neispričane tajne i poziva istraživače iz daljina.

Na valovima najboljih svjetskih razglasa, od 5. do 9. rujna, publika će uživati u dubstep, house, bass, garage, grime, hip-hop, D’n’B i srodnim zvukovima. Sve to odvija se uz nezaobilazne doživljaje na pučini s više od 45 najavljenih party brodova, i veliki koncert otvorenja u pulskoj Areni 4. rujna. Finalno izdanje Outlook festivala na tvrđavi Punta Christo ne smije se propustiti. Ulaznice za koncert otvorenja Outlooka pronađite na ovom linku, festivalske ulaznice ovdje., kao i u svim Entrio sistemima. 

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2