Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
alt

Party na Medvedgradu!

Subota, 20 Lipanj 2015

Ponad Zagreba suvereno se smjestio maleni utvrđeni komad svijeta s velikom snagom koja se može mjeriti jedino s poviješću i onime što je sve ovaj kamen vidio kroz stoljeća.

 
Upravo to je onaj osjećaj u zakutcma zaspalih priča kada imaš osjećaj da te zidovi koji su vidjeli najgore zavjere i spletke i najljepše ljubavi gledaju jednako kao i ti njih.

alt
 
Srednjovjekovna tvrđava iz 13. stoljeća koja bdije ponad zagrebačkih krovova u svoju knjigu će upisati još jednu bajku, ovog puta glazbenu bajku BSH Medvedgrad Fortress Partyja. Ideja jedinstvenog partyja je spremiti Sunce na počinak i pozdraviti Mjesečinu na jedinstvenim ekskluzivnim lokacijma uz glazbu koja te natjera da digneš ruke prema nebu i smiješ se.
 
Događanje započinje u 16 sati i podijeljeno je na dva stagea. Na BSH stageu unutar zidina će vas rasplesati Mario Amarillo, Matroda te BSH rezidenti Room 33, Marko Halaus i Borna Kokić.

alt
 
Izvan zidina smjestio se pravi underground  gdje vas čekaju nositelji vodećih etiketa, programa i radijskih emisija elektronske glazbe - Blacksoul, Jan Kinčl Zero, Tom Bug, Pete Dux i Scope dvojac. Upadi su još dostupni zgrabi ih što prije ovdje!
 
Dođi, oderi jedan za pamćenje s ekipom na krovu Zagreba i ostavi komad sebe u Medvedgradskoj šumi. Tko zna možda pronađeš i legendarno blago koje je legendarna zla Crna Kraljica sakrila unutar ove utvrde. Noćas je sve moguće, glazba tutnji, duhovi su živi!