Skip to main content
  • alt
  • 20.06.2015.

Komarda Beach Lazareti ljetna shema

Oh, i to kakva shema! U jednom od najljepših hrvatskih gradova, Dubrovniku, u Lazaretima se smjestila fantastična lokacija Komarda Beach.

 
Komarda Beach će kroz period od 27. lipnja do 12. rujna postati poprište plimnog vala glazbenih priča i 27. lipnja vrijeme je za grandiozno otvaranje uz Bitch Black Opening Night na kojem za pult staju Torres, ČX, Maroje i Denis T.

alt

 
4. srpnja vrijeme je da se zalijepite na podij uz Sticky Fingers s Tonijem Jueanovićem, Weckyjem i Denisom T. Nakon što 11. srpnja odere Funk You party slijedi novi Sticky Fingers, 18. srpnja na kojem te čekaju Anada, Zoo Key i iznova Denis T, a 25. srpnja kucno je čas za još jedan Bitch Black uz Damira Hoffmana, Vadima Shuttlea i Petea Duxa.
 
29. srpnja Watergate i bon ton bacaju “Berlin Goes Croatia” party u kojem se kulturološki utjecaji miksaju pod rukama Ellen Alliena, Sebo K. Marca Resmanna, Matthiasa Meyera, Jimija Julesa, Felvera i Jogarde.
 
1. kolovoza slijedi novi Funk You, a 5. kolovoza friški bon ton na koji dolaze Mitja Prinz, Eva Be, Tijana T, Nadja Anada, Felver i Jogarde. 8. kolovoza pak na MIx Mag Adria partiju deru Petar Dundov, Pete Dux i Torres. 12. kolovoza stiže još jedan “Berlin goes Croatia” na kojem ovoga puta vrte Tiefschwarz, La Fleur, Ruede Hagelstein, Lee Jones, Felver, Jogarde, Enco i enco kerrn.

alt

 
14. kolovoza Bitch Black će se sudariti s ESAA-om uz zvuke Jaxx Pota i Torresa. Slijedi novi Sticky Finers 22. s Miss Soulfly, Marom i Denisom T. i zatim još jedna runda Bitch Blacka 29. kolovoza uz soundtrack poduprt Andrologicom, S. Sageom, ČX-om i Marojem.
 
Iako uklizavamo u rujansku pomalo nostalgično emociju svjesni da ljetna sjećanja polako sortiramo i spremo u file u glavi u koji ćemo se rado vraćati u dugim kišnim jesenskim noćima. 5. rujna vrijeme je za posljednji Sticky Fingers uz Nicole, Anadu, Zoo Keya, Snoba i Denisa T. konačno 12. rujna zator pada uz Closing NIght w Funk You Special Edition.
 
Dobro došli na Komarda Beach i želimo vam dugo sretno i rasplesano ljeto!
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2