Skip to main content
  • 21.02.2021.

Peti After Podcast uz ikonu scene Ivana Komlinovića

After Podcast u petom izdanju prikazuje intervju, a potom i mix Ivana Komlinovića koji ima preko 20 godina iskustva za DJ pultom, te dugi niz godina radi kao producent.

Piše: 


Zagrebački techno DJ, ton majstor, master inženjer i producent kojeg su techno fokusirani DJ setovi krasili i festivale kao što su Moondance, Dimensions, Sonus i partije širom regije. Također, više od 15 vinila za prestižne izdavačke kuće pod njegovim remenom implicira da je studio i njegovo prirodno stanište. Ideja da uzme nekoliko komada iz njegovog hardverskog studija i povede ih u vožnju bila je prisutna neko vrijeme, ali samo kao koncept, preciznije do 2015. godine.

Trebalo je da shvatite da je izvedba uživo najizravniji način predstavljanja vaše glazbe. Između vas i publike nema puno, samo nekoliko uređaja i što točno s njima trenutno možete učiniti. Uspješan niz naknadnih spojeva uživo u cijeloj regiji samo je ojačao činjenicu da je Ivan jednako ugodan sa svojim uređajima kao kad su u studiju, ali sudeći prema interesu koji dolazi sa svih strana, čini se da će potrošiti puno više vremena na sceni.

Ivan Komlinović u Afteru
Ponedjeljak, 22.02. od 22h
Osječka TV ili Youtube kanal.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2