Skip to main content
  • 23.12.2020.

Pokreće se TV emisija o elektroničkoj glazbi After Podcast

Za nekoliko dana počinje inspirativna TV emisija After Podcast čiji je urednik Toni Bukić, nekadašnji član TRAUM-a i Sixth Sensa, poznatiji na DJ sceni pod pseudonimom Sub Effect.

Piše: 


Bukić pokreće podcast vodeći se stavom kako jako puno odličnih umjetnika živi na ex-yu području kojima zadnjih mjeseci nitko nije dao priliku da izraze svoje stavove o glazbi, svojoj publici i gašenju glazbenih eventa na kojima su uveseljavali i rasplesali tisuće ljudi svojim glazbenim umijećem i izričajem. Podcast će biti prava oaza gdje ćemo moći gledati naše omiljene glazbenike s kojima dijelimo istu strast i ljubav prema glazbi.

Pratite emisiju i pružite podršku svim akterima elektorničke glazbe jer svi mi činimo glazbeno okruženje i scenu. Premijerna epizoda dogoditi će se u ponedjeljak, 28.12.2020. od 22h na Osječkoj televiziji i Youtube kanalu. To će biti i stalni termin emisije, koja će svaki mjesec imati po dva gosta. Medijski partner emisije je Klubska scena, a više o konceptu emisije donosimo za par dana.

Facebook
Instagram
Youtube

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2