Skip to main content
  • 19.06.2019.

Project Vojarna Promo party u Boogaloo Zagreb

Za ekonomista ili trgovca promo je ključna zazubica akumulacije zainteresiranih. Za plesača promo je samo isprika da pleše više i pravi se da je to odvojeni party od centralnog srca onoga poradi čega je promo rođen.

Piše: 


Pa plešeš s nama na Project Vojarna Promo partyu prije šibenskog finala ravno u zagrebačkom domu svega onog elektroničkog, u generacijskom mostu i lameli između prije i sada – Boogaloou.

Oriđiđi centralni objekt promice koju i na kojoj voliš odvija se u prenamijenjenoj lokaciji šibenske vojarne čiji beton postaje objekt glazbe i plesa. u 2016. Nastali Project Vojarna, pod okriljem glazbene udruge ECHO i Decoded Recordsa, uskoro se penje na vrh najposjećenijih partija šibensko-kninske županije u svojim (ne)vojnim vježbama apsolutne (ne)discipline na mjestu gdje su bribirski knezovi punili puške. U zračnoj paraboli bacanja dobre glazbe na ulice metropole i to baš 28. lipnja dođeš i pustiš da te nosi.

Zašto da dođeš na project Vojarna i PVPP (Project Vojarna Promo Party). Zato jer te na onome u srpnju čekaju Dave Clarke i Monika Kruse, a za Boogaloo zagrijavanje floor pune već do kosti ti poznati, sada na pragu četrdesete stacionirani i na šibenskim ulicama odgojeni, Edy C– Decoded i Decoded Mini label tata. Ovdje je i "ab ovo usque ad mala" aka od početaka do krajeva tvoj, s Decodeda i Klinik Room Recordsa posuđeni, techno gospodin Eggy, rezident Projecta Vojarna i Take it Easy osnivač Ante Banić, te Samoborac lokalnom odrednicom, a globalan glazbenom linijom, Sonic Illuminati kolektiv pod paskom Leona Krajačića.

Dođi, pleši i budi na ovom "Šibenik susreće Zagreb" plesnjaku. Zaboravi na borbe i tlačenja realnog i budio dio Projecta.

Ulaznice za Project Vojarna mogu se kupiti na Adriaticket.com

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2