Skip to main content
  • 13.01.2020.

Promocija knjige i party u Slavonskom Brodu: Psihodelici i izmijenjena stanja svijesti

Brodski Prohibition Bar u četvrtak 16. siječnja priprema zanimljiv edukativno-glazbeni program.

Piše: 


Prohibition Bar (Slavonski Brod) idealna je lokacija za event čiji će humanitarni okvir i piće po promotivnim cijenama nedvojbeno privući znatiželjnike i pasionirane ljubitelje obaju svjetova, onog psihodeličnog i elektroničkog. Od 22h održat će se promocija knjige 'Psihodelici i izmijenjena stanja svijesti' uz predavanje autora Ratka Martinovića.

Uz promociju knjige moći ćete uživati na after partyu u zvucima elektroničke glazbe uz Daniela Bobana i Mileu, brodske DJ-eve koji uspješno djeluju i na regionalnoj razini.

Ratko Martinović je podcaster, publicist i pisac iz Slavonskog Broda s trajnom adresom u Zagrebu. Za psihoaktivne biljke se počeo interesirati prije desetak godina, a svoje prvo psihodelično iskustvo doživio je s ayahuascom te se od tada posvetio pisanju blogova u Večernjem listu, kanabis aktivizmu i osobnom eksperimentiranju s različitim stanjima svijesti. Uz ovu knjigu paralelno piše i roman o tematici, hrvatski 'Trainspotting' kojim će otvoriti dvadesete godine 21. stoljeća

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop