Skip to main content
  • 22.02.2023.

Prva Artnote večer u riječkoj Crkvi 2023.

Nakon posljednjeg partyja kojeg su organizirali u Crkvi gdje su doveli Devida Degu u prosincu prošle godine, ARTNOTE se ponovno vraća u Rijeku

Piše: 

Ove subote 25. veljače, iz Istre u goste u popularnu riječku Crkvu stiže ARTNOTE zajedno s TECH-RULEOM, Beatriss, Glockeom, Snish Mishom, KA OZ-om i Dekkom.


Foto Ante Drozdek

Beatriss je prije nekoliko godina pokrenula ARTNOTE, a na sceni je aktivna od 2016. Njeni setovi su energični sa jedinstvenim stilom i tehnikom kombiniranja acida, melodijskog i detroitskog tamnog techno zvuka. TECH-RULE je svoju karijeru kao DJ započeo u 2013., a svoju ljubav prema elektroničkoj glazbi otkrio je još ranije s 14. godina kada je otišao na prvi party. Od 2021. član je ARTNOTE organizacije i rado viđen gost riječke Crkve.

Glocke je DJ s pulskom adresom te je rezident i član Konekt Croatia obitelji. Shish Mish je žminjski DJ koji se pronalazi u tvrđim ritmovima techna. Riječki DJ KA OZ je zaljubljenik u hard, industrial i acid techno koji mu redovno obilježe setove.

DEKKA također dolazi iz Rijeke, kod njegove selekcije traka dolaze do izražaja zvukovi iz relativno svih podžanrova housea kombinirajući stari sound u novom aranžmanu.

Upad je 7€.

FB EVENT: ARTNOTE w/TECH RULE, BEATRISS, GLOCKE, SHISH MISH, KAOZ, DEKKA at Crkva, Rijeka

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk