Skip to main content
  • alt
  • 4.07.2015.

Revolucija Carla Coxa vraća se u Space Ibizu

Nije slučajno što riječi evolucija i revolucija vuku za sobom isti korijen. Neprestana derviška vrtnja, odmotavanje i kretanje u poboljšanju. Revolucija je jedini način da bi se postigla evolucija.

 
Tako je i klupski program legende pulteva, čovjeka koji jednako plijeni pažnju glazbenim odabirom kao i nezanemarivom fizičkom prezencijom, Carla Coxa, prikladno nazvan Music Is Revolution.
 
Znaš da je ova fraza istinita jer si i sam unutar prostora sebe podizao revolucije, rušio barijere, palio mostove i gradio nove uz soundtrack glazbe koja je progorila kroz sve ono staro što te koči.

alt

 
Tako 7. srpanj obilježava povratak Coxove klubske večeri. Kako znamo, stvari odlaze uz prasak, mnogo učeniji ljudi uvjereni da je sve što vidiš na isti način i nastalo, pa tako prasak može označavati i reanimacije.

alt

 
I to kakve samo?! Lineup je golemi, čini se kao da je Carl Cox prelistao svoj telefonski iemnik i nabacio par onih “Hej buraz, jesi za?”. A ako Carl pita odgovor je jasan. Tako će se uz samoga Coxa u untrašnjosti naći i Adam Beyer B2B Ida Engberg dok će na natkrivenoj terasi zasvirati Umek B2B Coyu i Uner.
 
Manja Sunset terasa ugostit će putem Ibiza Sonica Javia Rowa, Igora Marrijuana B2B Cris 44 i DJ Calluma, dok će se na Premier etaži zateći Baum, Antonio Thagma, Coco Cole i Don Dewar, a u salonu se nalaze Nick Halkes, Crissy Kybosh i Andy Bailey
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk