Skip to main content
  • 6.05.2021.

Carl Cox i Pepe Rosello najavljuju povratak Spacea na Ibizu

Pepe Roselló, idejni pokretač i vlasnik Spacea, najpoznatijeg kluba na Ibizi, koji se zatvorio 2016., izjavio je u intervjuu da bi se Space mogao vratiti prije 2022.g.

Piše: 

Naslovna foto

Space Ibiza


Roselló je nagovijestio planove oko povratka kultnog kluba za lokalne novine Noudiari ali ostao je prilično nedorečen oko oblika koji bi novi klub mogao imati, osim što je otkrio da se nada ako dobiju dozvolu, da će se to dogoditi prije sljedeće godine.

Kada je upitan hoće li Space ponovno surađivati s Carl Coxom koji je bio rezident do aktualnog zatvaranja u listopadu 2016. Roselló je odgovorio: "Sve projekte koje sam radio do sada, radio sam s Carl Coxom. Neke uspješno, neke manje uspješno. Uvijek računam na njega".

Cox je prethodno govorio o sudjelovanju u izgradnji novog Spacea na Ibizi u rujnu 2018., a Roselló je također bio jedan od onih koji su u to vrijeme sudjelovali u pothvatu. Roselló je dalje lokalnim novinama ponudio svoje viđenje prisutnosti VIP prostora u klubovima na Ibizi, kao i kako bi ovo ljeto moglo izgledati na otoku za klubove i turizam u cjelini.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2