Skip to main content
  • 1.02.2023.

Riječani se u Crkvi upoznavaju s novom organizacijom te pridružuju borbi protiv raka

Vikend program popularnog riječkog kluba donosi novitet i humanitarni plesnjak

Piše: 

U petak 3. veljače, nova hard techno organizacija Mental ima svoju premijeru kroz koju će pokušati opravdati svoje ime. Mental na svom prvijencu u riječku Crkvu dovodi vodećeg producenta hard techno scene SveTeca uz kojeg će nastupiti predstavnici domaće scene – DJD, Definer, Matt R, MATAN i KA OZ.

Adam Szvetek poznatiji kao SveTec s glazbom i instrumentima se upoznao u osnovnoj školi, dok 1996. otkriva elektroničku glazbu. Produkcijom se bavi od ranih 2000., a profilirao se upravo kroz hard techno zvuk. Nakon što je njegov zvuk kroz godine sazrio, od 2005. uvažava podršku renomiranih DJ-eva kao što su DJ Rush i mnogi drugi. Njegova karijera, 2009. doživjela je prekretnicu kada se uputio na turneje van Europe. Osim što potpisuje brojne trake koje se nalaze u njegovim setovima, vlasnik je etikete Mad Made specijalizirane za hard techno.

Osnivači novog riječkog hard techno koncepta, ujedno i ljubitelji takvog zvuka su DJD i Definer koji će odraditi B2B set. Matt R je svoju karijeru započeo s 17 godina u lakšim ritmovima, no kroz godine se pronašao u starom brzom technu s puno mračnih i agresivnih industrijskih zvukova. MATAN je prezime koje zadnje vrijeme često odjekuje na hard techno sceni u Zagrebu, a za to su zaslužni njegovi reverse bass i hard techno setovi. Još jedan novak na sceni je KA OZ iza kojeg su brojni setovi u Crkvi te duž Istre, a vrti industrial hard techno uz melanholične melodije i elemente breakbeata i acida.

Ulaznica je 12 € do ponoći, a 14 € poslije.

FB EVENT: MENTAL w/ Svetec @ Crkva, Rijeka

U subotu 4. veljače, u riječkoj Crkvi pleše se u humanitarne svrhe na “Dance of hope” partyju. Medusa Organization donosi plesnjak povodom Međunarodnog dana borbe protiv raka na kojem nastupaju Zack-O, Leo Biro i Manick koji će se pobrinuti za zabavu partijanera uz tech-house i house ritmove.

Od svake prodane karte dio ide za udrugu “Nada Rijeka” koja okuplja žene operirane od karcinoma dojki. Upad na vratima do ponoći je6€, dok iza ponoći7€, a VIP je 10€.

FB EVENT: Dance of hope

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2