Skip to main content
  • alt
  • 8.04.2015.

S vrha svjetskog techna u Gjuru 2

Daniele Petronelli zasukao je rukave i ubacio se u elektroniku kao efemerni glas iza radijskih valova, prisutnost iza najboljih novih traka kojima je promijenio talijanske plesne podije.

 
Tam Tam Network i Radio Company postale su lansirne rampe i divne uspomene jednoga početka, jer Petronelli nije želio samo vrtjeti ono što je popularno, već je publici, još uvijek sumnjičavoj spram Interneta, otvarao nove niše techna, minimala i deepa putem FM kazaljki.

alt

 
2004. svijet je malo usporio i bacio uho spram ovog momka i 2005. započinju gaže, da bi godinu nakon labeli poput Do It Yourself i Ego Music vizionarski uočili potecijal svježe duše na sceni i utrpali mu nekoliko traka u ruke na remix.
 
Ubrzo su se zaredale i turneje i pozicija u Ruzzy Records koji izbacuje samo vinilke, a zatim se otvaraju i vrata Pupen Fabrika u Berlinu, te legendarnog kluba Ministry Of Sound u Londonu.
 
Nacionalne turneje uskoro ruše granice i sada je Daniele jedan od onih koji vječno ima spakiran kovčeg i na aerodromu se osjeća jednako ugodno kao kod kuće. Od WMC Miami, ADE Amsterdam Dance Eventa preko Plastik Ibize, Tekkno Town Switzerlande pa do Pleyades Mexico vrijeme je da se 11. travnja skući i iza pulta glazbeng podzemlja zagrebačkog Medvešćaka, Gjure 2.

alt

 
Ulogu domaćina za taljanskog mađioničara pulteva igraju dečki s domaćeg asfalta, Fabian Jakopetz i Teo Harouda. Zato se fino spakiraj, baci se na glazbene jastuke minimala, techna i techousea, veži se na podij do zore dok bedra ne zapeku i na nekoliko sati se isključi iz svega. Tvoje je jedino da slijediš beat i pustiš da te noć vodi kuda želi.
 
Dame čekamo free do 1 uru nakon što se cajgeri poklope, nakon čega ubacju 20 HR novaca, a gospoda upadaju za 40 čitavu noć. Dođi, pleši, ostavi komad sebe u ovom grotlu. Ne brini, ovaj entuzijazam je u potpunosti obnovljivi izvor energije. Pis aut
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop