Skip to main content
  • fabian jakopetz
  • 25.02.2013.

Fabian Jakopetz slavi 10 godina na sceni

Jedan od onih DJ-a koji su posljednjih deset godina prisutni na zagrebačkoj party sceni definitivno je Fabian Jakopetz, nekad znan kao “DJ Dechko”, među prijateljima i poznanicima jednostavno kao „Fabo“.

Naslovna foto

fabian jakopetz

Pa Fabian ili Fabo ovog vikenda slavi svojih prvih deset godina na sceni kao DJ, producent, radio voditelj i party organizator i kao osoba koja deset godina živi i diše glazbu.

Paralelno s DJ karijerom počeo se baviti i produkcijom pa je nakon prvog izdanja s Damirom Pushkarom 2009. za legendarni Bonzai Records probio je led i nastavio nizati nova izdanja za svjetske izdavačke kuće kao što su: Baroque Records, Driving Forces, No Logik Records, Le bien et le mal, ZYX Music, Sound of Acapulco, Hamburg Aufnahmen, Punch Underground i druge. Osnivač je i suvlasnik hrvatske etikete "Dub Records" koju vodi s kolegom Dub Way-em. Menadžer je zagrebačkog F Club-a, gdje je ujedno i resident-DJ, a svoj rad svakog četvrtka zaokružuje radijskom emisijom "House Tuner" koja se prenosi na 92.9 MHz (Radio Zelina) i preko internet stream-a.

U subotu, 03.02.2013. Fabian piše svoju novu stranicu raverske povijesti. Ne dolazi neki stranac, niti se otvara klub na 14 etaža, niti se prodaju priče i bajke. U klubu Gjuro 2, pod okriljem Techno Clubbing večeri, deset godina na sceni slavi Fabian Jakopetz kome će intro DJ-set odsvirati čovjek kojeg Fabo naziva svojim “mentorom”: DJ Labosh.

{youtube}y2LFN-ZdG8E{/youtube}

Cijena ulaznice je simbolika – 20 kn do ponoći, odnosno 30 kn nakon, a vrata kluba se otvaraju i zabava počinje već u 22h te traje do 5h ujutro. Podržite Fabu za njegovih sljedećih deset uspješnih godina koje će iznjedriti još više dobre glazbe.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2