Skip to main content
  • 18.10.2017.

Samoborska večer Flyaway uz Ivana Mastermixa kao zagrijavanje za novi festival

Kako kremšnite nebi bile jedini razlog odlaska u Samobor, u gradu ovoga vikenda kreće prva u nizu house večeri koja će nas par dobrih zagrijavanja vrhunac dosegnuti sljedeće godine organizacijom festivala u blizini.

Piše: 

Nešto sočno peče se u samoborskoj kuhinji kluba Gradna. Šapnula nam je ptičica da je ova subota 21. listopada uvertira za nešto puno veće što dolazi malo kasnije. Premijera evenata FLYAWAY zove sve spremne putnike na let kroz prošlost, sadašnjost i budućnost house glazbe koja jednom kada zasvira stavlja ti osmijeh od uha do uha. Mali prostor Gradna kluba kuca velikim srcem i odlično je mjesto za nadopuniti subotnju večer koja će vas primiti k sebi i toplo zagrliti.

Osim što ste željnih srčanih melodija popunjenih zavodljivim vokalima, razlog više zašto se tamo trebate nacrtati je i potvrda gosta koji će dodatno zakuhati atmosferu, a on je ni manje ni više nego istinska legenda house glazbe na ovim prostorima, Ivan Mastermix.

Kada pričamo o Ivanu Mastermixu, pažljivo biramo riječi iz razloga jer se radi u uspješnom veteranu hrvatske elektroničke scene. Glazbu živi od svoje četrnaeste godine, do danas je nanizao brojne uspjehe i svaki hvalospjevom koji stoji uz njegovom ime tu je s razlogom. Njegovo ime Mastermix otkriva sve čari kojima zasipava ljude na podijima bilo kojeg kluba, vještine koje je pokazivao na tri gramofona u ranijoj fazi karijere natjerale su plesače da mu nadjenu prikladno ime. Osim nastupa na brojnim svjetski poznatim lokacijama poput Ministy of Sounda i Pacha Ibize, Ivan Mastermix ostavio je trag za sobom kao i producent. Prvi singl izdao je davne 1996., a svakako treba istaknuti i Your To Me Are Everything, Sun & The Moon i Our Love Is Alive. Internacionalni uspjeh doživio je kroz suradnje sa DJ imenima poput Erick Morilla, Marshall Jeffersona, Robert Owensa i DJ Pierra. Iako je nastupao po klubovima i festivalima sa po nekoliko tisuća ljudi, Ivan i dalje cijeni intimnije manje klubove s kojima se lakše povezati i toplina zadovoljsta je duplo veća.
{youtube}K41ktFqt3Pk{/youtube}

Prvi dvojac podrške Mastermixu koji će pobrinuti za rasplesane korake je InstantSupa. Njihov house privlači kontraste funka, disca i jazza, što im daje okus finih zvukova na čiju vatrenost brzo reagiraš i počneš mrdati kukovima. Sljedeća dva lika Teo Zver i Leon čine kolektiv Sonic Illuminati, čiji groove je toliko prijateljski raspoložen da ćeš se odmah povezati sa njima. Vrlo su jednostavni i traže te samo da se oslobodiš i začagaš do mile volje.

Malo ćemo te bocnuti pa ti dati informaciju više zašto trebaš sjesti u auto i posegnuti do Samobora. U okolici Zagreba, sljedeće godine priprema se Flyaway Music Festival, na kojem će doći hrpa veselih kako domaćih tako i inozemnih DJa. Ali psssst, nemoj nikome ovo reći, spremi ovo u sef, dobro ga zaključaj i sa još većim osjemoh dođi u subotu na druženje, vidimo se!

https://www.facebook.com/ivanmastermixperfectweekend/
https://www.facebook.com/sonicilluminati/
https://www.facebook.com/instantsupa/
https://www.facebook.com/GradnaCLUB/
https://www.flyawaymusicfestival.com/
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk