Skip to main content
  • alt

Siječanj u DEPO klubu

Nova godina, nove odluke, kršenje istih… No DEPO se svoje odluke drži, a to je da će vam za siječanj složiti divan program kako ne biste za svoje vikend eskapade morali brinuti kuda i zašto.

 
U petak, 9. siječnja na usijanom podiju započinje novi Tech D House sa samo najboljim i najsočnijim housem koji će se cijediti iz zvučnika a kanalizirat će ga vještim rukama Felver, Omar i Nicole. Ubacite 20 prije i 30 nakon ponoći i zanjišite se s nama.  

alt

 
Dan nakon floor DEPO kluba biti će jako jako prašnjav. Anđeoski dealeri prašine raspačavaju je i dalje na novom Angel Dust partiju. Pult će zagrijati iskusni lisac hrvatske i internacionalne scene koji pali već preko dva desetljeća, Mr. DJ Dario. Poznat po maratoncima, i ove subote će potegnuti jedan cijelnoćni. Ukliži oko 22 sata i ne tjeraju te kući dok se sunce već podobro ne popne na horizontu a bake ne krenu na plac oko 7.

alt

 
16. siječnja DEPO-ovci su vam sredili odlično gostovanje. Je li house? Je li techno? Je li deep? Iranac, Aril Brikha, koji sada visi sa šveđanima, povest će vas na interdisciplinarno poučno melodiozno putovanje žanrovima koje će vam razvući usne u jedan od onih kad zatvoriš oči i odereš od uha do uha.

alt

 
23 dana prvoga mjeseca godine Gospodnje 2015. očekujte ukazanje tech-house pionira i zaljubljenika u hrvatsku energiju na flooru, Nathana Colesa. Zakonski skrbink tech-house hibrida protresti će vas od 23 sata i ne staje do zore. Kako su tri glave i sekstet ruku uvijek bolje tako će mu podršku u ovoj glazbenoj hidri dati domaći The Wheel Man i Felver.

alt

 
Dođi, vidi, pleši, ostavi dušu na podiju! Duše imaju golemu sposobnost samoregenracije, nemoj se ustručavati! Rave on i sretan vam novi početak s DEPO klubom!
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2