Skip to main content
  • 6.11.2019.

Slavi se 30 godina DJ karijere

Zagrebački DJ XED ovog vikenda slavi veliku godišnjicu.

Piše: 

Klub Pločnik ove subote, 9.studenog, u svojim dobro nam poznatim prostorijama ugoščuje izvanrednog entuzijasta DJ XED-a.

Ovaj mladić svoju put je započeo kao disco sekcija kluba KSET prije nevjerojatnih 30 godina. U svojoj dugoj karijeri sa ruba osamdesetih, mijenjali su se žanrovi pa tako i njegove preferencije, no krajem devedesetih, kada je već usavršio vještinu upoznao se sa electro zvukom koji ga je potpuno preuzeo. Vodio je i radio emisiju na Ciboni zvanu Electrology, svirao je na Astralis događajima te osnovao Crobot Crew sa kolegom N-terom. Taj crew ih je odnio i do dalekog Miamia gdje su ostvarili bitne konekcije koje će kasnije pomoći u promociji partya kod nas i dovođenju impresivnih lica elektroničke scene u Lijepu Našu. Početkom tisućljeća počeo je izdavati te producirati svoju glazbu.

Pozivamo Vas da zajedno sa njim obilježite ovu divnu etapu i neka Vas njegove godine razuvjere duhom mladosti koji i dalje sjaji.

Facebook Event: DJ Xed – 30. godišnjica DJ karijere

 


 

 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop