Skip to main content
  • 6.11.2019.

Pratite otvorenje slavlja 18 godina našeg postojanja uz Livestream

Na slavlju 18 godina našeg portala – More Than Clubbing pripremili smo jedinstven program koji će vas natjerati iz topline doma malo ranije nego što smo inače navikli.

Piše: 

Sam naziv koncepta govori Vam kako ovog puta pripremamo nešto više od običnog partya, stoga program počinje već u 21.30! No, za sve oni koji ipak ne stignu doći prije ponoći, pripremii smo livestream koji će prenositi na vaše ekrane Photo Studio 82.

Program otvaramo zvučnom kupkom te jedinstvenim nastupom NT Wave-a sa procesiranim vokalom Dore Fodor. Također moći ćete ćuti i All Stars Band u sastavu koji se nikada nije dogodio. Sve ovo biti će popraćeno audio-vizualnim sadržajima brojnih umjetnika i kreativaca koji će oplemeniti slavlje u klubu Aquarius, 15.studenog.

Ako niste te sreće doživjeti ovakav spektakl uživo, moći ćete nas pratiti zahvaljujući Photo Studio 82. Njihov studio nalazi se u Šibeniku ali njihovi streamovi proputovali si mnoge evente u Hrvatskoj ali i šire. Pratili su nas na Electronic Week-u u Parizu i prenosili su nastup Brian Cida na tvrđavi sv. Mihovil, i brojne druge glazbene i kulturne sadržaje, a ovim poslom se bave već 9 godina. Surađuju sa brojnim udrugama i portalima u gradu Šibeniku.

Novi kontigent Advance ulaznica u prodaji na Entrio.hr ili na fizičkim lokacijama ovdje. Krenula je i prodaja Grupnih ulaznica – Kupi 6, plati 5 također na Entrio.


Facebook Event: 18 godina Klubske scene – More Than Clubbing

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop