Pratite otvorenje slavlja 18 godina našeg postojanja uz Livestream

Srijeda, 06 Studeni 2019

Na slavlju 18 godina našeg portala - More Than Clubbing pripremili smo jedinstven program koji će vas natjerati iz topline doma malo ranije nego što smo inače navikli.

Sam naziv koncepta govori Vam kako ovog puta pripremamo nešto više od običnog partya, stoga program počinje već u 21.30! No, za sve oni koji ipak ne stignu doći prije ponoći, pripremii smo livestream koji će prenositi na vaše ekrane Photo Studio 82.Program otvaramo zvučnom kupkom te jedinstvenim nastupom NT Wave-a sa procesiranim vokalom Dore Fodor. Također moći ćete ćuti i All Stars Band u sastavu koji se nikada nije dogodio. Sve ovo biti će popraćeno audio-vizualnim sadržajima brojnih umjetnika i kreativaca koji će oplemeniti slavlje u klubu Aquarius, 15.studenog.

Ako niste te sreće doživjeti ovakav spektakl uživo, moći ćete nas pratiti zahvaljujući Photo Studio 82. Njihov studio nalazi se u Šibeniku ali njihovi streamovi proputovali si mnoge evente u Hrvatskoj ali i šire. Pratili su nas na Electronic Week-u u Parizu i prenosili su nastup Brian Cida na tvrđavi sv. Mihovil, i brojne druge glazbene i kulturne sadržaje, a ovim poslom se bave već 9 godina. Surađuju sa brojnim udrugama i portalima u gradu Šibeniku.

Novi kontigent Advance ulaznica u prodaji na Entrio.hr ili na fizičkim lokacijama ovdje. Krenula je i prodaja Grupnih ulaznica - Kupi 6, plati 5 također na Entrio.


Facebook Event: 18 godina Klubske scene - More Than Clubbing

Pratite otvorenje slavlja 18 godina našeg postojanja uz Livestream