Skip to main content
  • 4.07.2023.

Splitski Mistral Beach Club predstavio svoj program za ljeto

Pomno odabrani elektronički ritmovi uz sunce, more i predivni ambijent recept su za nezaboravno ljeto

Piše: 

Mistral Beach Club, dio *****Radisson Blue Resort&Spa, otkrio je svoj ljetni program koji donosi luksuzni ambijent resorta i prvoklasno iskustvo odmora na samoj plaži.


Foto Ivan Ivanisevic

Tijekom ljeta posjetitelje očekuje bogati glazbeni program

Svoja vrata Mistral Beach Club je otvorio još 13. svibnja, a veliko otvaranje sezone obilježeno je 3. lipnja. Svaki dan u Mistral Beach Clubu za glazbene odabire zaduženi su rezident DJ-evi čije će nastupe začiniti plesači, a na posebni događajima gostovati će DJ-evi iz svih krajeva svijeta.

Uzduž cijele ljetne sezone Tom Novy donosi svoj Timeless party koje će začiniti s posebnim gostima (s pjevačicom Abigail Bailey 29.07.). U srpnju Ivan Mastermix zadužen je za Mediterranean Monday, a iz Venezuele u Split će jednom mjesečno gostovati DJ GRETSENIA 11:11.

Program za srpanj

10.07. Mediterranean Monday – DJ Ivan Mastermix
15.07. DJ GRETSENIA 11:11
17.07. Mediterranean Monday – DJ Ivan Mastermix
24.07. Mediterranean Monday – DJ Ivan Mastermix
29.07. Timeless party – DJ Tom Novy , Singer: Abigail Bailey
31.07. Mediterranean Monday – DJ Ivan Mastermix

Program za kolovoz otkrit ćemo uskoro!


Foto RUPERT MUEHLBACHER

Tom Novy je njemački DJ, producent i radijski voditelj koji se nalazi za DJ pultom još od sredine 1980-ih. Vlastitu glazbu producira od 1994., a njegova izdanja su se tijekom godina našla na top ljestvicama diljem svijeta. Osvojio je top ljestvice, radijske stanice, publiku i plesne podije, a sada osvaja publiku i sa svojom serijom događaja Timeless koja ovog ljeta gostuje u Splitu.

Iz glavnog grada Venezuele stiže GRETSENIA 11:11 koja ima staž duži od deset godina u elektroničkoj glazbi. Živjela je nekoliko godina u Kolumbiji te po Karibima gdje se isprofilirala kao rezident DJ, prije nego što se preselila u Španjolsku gdje je bila na relaciji Barcelona – Ibiza. Trenutna adresa joj je “bijeli otok” na kojem je vrti od deep housea, downtempa, progressive techna, housea, tech housea, indi-housea, afra i ambijentalnih zvukova uz dašak Latinske Amerike.

Ivan Mastermix je hrvatski veteran elektroničke glazbe, od kraja 80-ih na samom je vrhu underground house scene. Njegove DJ vještine odvele su ga diljem Hrvatske i regije, a nastupi na Ibizi, londonskom Ministry of Soundu i Love Paradeu su samo djeličak njegovog bogatog životopisa.

Gostima su na raspolaganju ležaljke na platou i na plažu, kabane na platou i stijenama. Uživanje na suncu i plavetnilu mora upotpunjuje se uz elektroničke ritmove, a tu su i osvježavajuća pića i ukusni zalogaji koji se poslužuju upravo u kabanama i na ležaljkama kako se ne bi propustila niti sekunda uživanja.

Mistral Beach Club je otvoren od 10 sati pa sve do zalaska sunca, a detaljni program sezone možete provjeriti u našem kalendaru ili na službenim web stranicama.

brejcha 2
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju