Skip to main content
  • 10.04.2018.

Spojila ih je čar 4×4 glazbe!

Bunar kolektiv je kombinacija entuzijazma i energije nekolicine glazbenih istomišljenika sa različitim zvučnim temeljima koji svoj DJ zanat bruse već neko vrijeme u gradu Zagrebu (a i šire).

Piše: 


Kroz svoje raznorazne audiovizualne avanture, ove momke (osim prijateljstva) spojila je čar 4×4 glazbe i općenito, opčinjenost clubbing kulturom. Točnije, nakon čestog pohađanja međusobnih svirki i plešući na međusobne ritmove, mladići izražuju želju sastati se na istoj strani pulta te im (napokon) to i uspijeva organiziranjem prvog Bunar partija pod okriljem mraka i AKC Attacka.

Nakon obilnih kiša i hladne zime, bunari su se dobro napunili pa tako i bunar kojim upravljaju mladi vrtitelji. Ovog travnja, na petak 13. u prostorima Akc Medika (Attack) isti ti momci spremaju drugi po redu zaron u glazbeni nektar 4×4 prirode, još dublji, još plesniji. Spuštanje na dubine započinje u ponoć i traje sve do jutarnjih 6 sati. Ceh za ovaj sočan skok je 30kn do 1h, a nakon toga ćete morati izdvojiti 40kn.

Očekujte house, techno, deep, acid i disco, a za pult će Ante MM, Mradar, Kornet, LucyLyu, Johnny Truelove i Mild

Više o eventu u kalendaru!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk