Skip to main content
  • 29.10.2019.

Spušta se magla nad zagrebačkim Pločnikom

Mjesec studeni je već iza ugla, magla se spušta na pločnike grada a topli čaj ili craft pivicu najradije ćemo popiti  upravo u zagrebačkom Pločniku.

Piše: 

Kao i uvijek svi događaji su besplatni te Vam donosimo šarolik pregled programa, bara koji je gotovo postao dnevni boravak za ljude sa interesima u glazbu i mjetnost.


Zadnjeg dana tekućeg mjeseca, 31. listopada Zagreb Film Festival  započinje slavljem upravo u plavetnilu najdražeg im bara uz Neonsku kišu koju će prizvati Pytzek!

Facebook event: Neon Rain Party by ZFF

Narednog petka pozivamo Vas da se uključite u još jedan Get Involved događaj, 1.studenog, kada Vas za pultom zabavljaju BMJ i Pips. Na ovom Halloween balu vas čeka  mnogo toga, od bass house do soulfoul house te štogod između.

Facebook Event: Get Involved: Halloween Ball – BMJ & Pips

Slijedećeg dana, tako je već treći dan za redom, ide se na Goulash Disko u klubskom izdanju sa DJ MIXNIX. Pozivaju Vas na ples tolerancije i ljubavi kakav i priliči jednoj  disko obitelji.

Facebook Event: Goulash Disko Klub Series


Nakon kratke stanke, 7.studenog vraćamo se iskustvu bass glazbe uz Bass Experience. Skakućemo uz Ryno, Richo te Jan Becele i njihovu jungle, dubstep i dub glazbenu selekciju.

Facebook Event: Bass experience: dub dubstep jungle sessions

Slijedećeg dana, 8.studenog, nastupaju bok uz bok, dvije elektroničke djeve, Ynez i Ivna Ji.

Facebook Event: Bokuzbok w. Ynez + Ivna Ji

9. studenog DJ Xed slavi nejverojatnih 30 godina karijere. Brojka je zavidna, zrela i bogata te očekujemo  slavlje kakvo i priliči obilježabanju jedne etape stvaranja.

Facebook Event: DJ Xed – 30. godišnjica DJ karijere
 

 Bass Couture započinje sezonu sa svojim rezidentima, 14.studenog. BMJFrenkyBoy puštaju proširenu drumnbass selekciju.

Facebook Event: Bass Couture presents Residents Night

Sredina mjeseca, 15. studeni, rezerviran je za Cellar uz Repich i Peretti. Na eventu se priča kako još infromacija dolazi uskoro pa pratite.

Facebook Event: Cellar

Ako još shvatili da Mile Voli Disko, morate to vidjeti 23.studenog.

Facebook Event: Mile Voli Disko // subota, 23.11. // Pločnik, Zagreb


Grupa ABOP izdaje novi album naziva Delta a istog dana imaju i release događaj upravo u Pločniku. Osim njih, premijerno ćete moći poslušati i live act njihova bubnjara Ivana Levačića.

Facebook Event: ABOP △ Release Party at Pločnik

 

 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2