Skip to main content
  • alt
  • 28.07.2017.

Stara pulska tvrđava spremna za Music After Dinner koncept

Music After Dinner ekipa 29.07. ugostit će britanskoj dj-a i producenta imena Thomas Wrankmore poznatijeg kao Eliphino na jedinstvenoj lokaciji Fort Punta Christo, točnije u Mungos Areni.

Piše: 


Eliphino iza sebe ima nekoliko velikih hitova kao sto su stvari “Don’t Make Sense”, “I don’t care” i naravno globalni hit “More Than Me”. Izdavao je na etiketama kao sto su Hypercolour i Somethink Sounds, a od nedavno je i sam vlasnik jedne, imena Joy in Repetition. Prvo izdanje naziva "Isabella Road" potpisuje i sam Eliphino, a ploča je vrlo brzo i rasprodana.
{youtube}KVz9otZJ3U0{/youtube}

Nastupao je diljem svijeta, a vrijedno je napomenuti da je i jedan od residenta Dimensions i Outlook Festivala gdje nastupa od prvog izdanja istih. Može se pohvaliti prošlogodišnjim nastupom u pulskoj areni gdje je nastupao na otvaranju Outlook Festivala. Eliphino zvuk temelji na raznim varijacijama house-a i techna. Uz Eliphina nastupat će i MAD rezidenti Damian, Innaca i Laseech. Za vizualni identitet i maping koji će popratiti odličnu glazbu pobrinuti će se riječki OBLIK 3.

alt

FB event Music After Dinner pres. Eliphino

Seasplash Summer Club je novouređeni multifunkcionalni vanjski i unutarnji klubski prostor otvoren u razdoblju od kraja svibnja do kraja rujna u okviru tvrđave Punta Christo, nudeći jedinstveno iskustvo u svjetskim okvirima. Ulaznica je 60 kn.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2