Skip to main content
  • stereo mcs
  • 5.12.2012.

Stereo MC’s u Rovinju za Novu Godinu

Stereo MC's izgleda vole novogodišnje dočeke proslavljati u u Hrvatskoj, 2011. dočekali su na Glavnom Trgu u Zagrebu, a ovu će dočekati u Rovinju.

Naslovna foto

stereo mcs

Stereo MC's  već su nekoliko puta nastupili u Zagrebu, na Inmusic festivalu na Jarunu, u Splitu, u Puli i Rijeci i Dubrovniku, a sad i u u hotelu Lone u Rovinju.

{youtube}I6MNEHYtS6s{/youtube}

U glazbenom svijetu bend se najviše prepoznaje po kultnom albumu “Connected”, snimljenim još 1992. godine. Na tom albumu nalaze se i najveći hitovi benda, poput istoimene pjesme s toga albuma “Connected” te hitova “Step It Up”, “Creation” i “Graund Level”.  No zbog čestih posjeta Hrvatskoj Zagreb i Rijeka našli su se u njihovom video dnevniku pod nazivom „Travelogue“ u koji su uključene snimke iz Doma sportova i Stereo Dvorane, gdje su održali vrlo zapažene nastupe. Zagreb i Rijeka bili su ujedno i prvi gradovi na promotivnoj turneji novog albuma "Emperors Nightingale".

{youtube}rn1rkyHdr0A{/youtube}

O dočeku Nove Godine svakako treba početi razmišljati ako već niste, možda su Stereo MC's vaš odabir, uz dodatne sadržaje koje je hotel Luna za Novu Godinu pripremio možete se povezati s Connectovcima u 2013.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2