Skip to main content
  • 26.01.2016.

Subota uz Mr. DJ Daria! – zvuči kao plan

Enigmatski uronjen, u rebus uvaljan i zagonetkom posipan klub stoji na obalama jezera i sprema se na još jednu subotu.

 
Nasuprot mirne riječne površine, unutar zidova bijesne partyji, a ovoga puta stiže sasvim novi klupski program imena debelo inspiriranog životnim djelom Georgea Lucasa i najvećim asmatičarom na svijetu koji gaji posebnu ljubav spram plašteva i kaciga, no nećemo puno o njemu jer nikad ne znaš u kojem zakutku galaksije je parkirana Death Star.
 
No o nekom drugom hoćemo, jer Enygma kao direktora podija i kralja pulta ove posljednje subote u prvom mjesecu friške godine, na Sila se Budi party, za pult poziva Mr. DJ Daria.

 
Ti sada recimo da teoretski imaš rječnik domaće elektronike mogao bi prelistati malo do slova D, čisto da se podsjetiš da bez gospodina među DJ-ima uopće ne možemo govoriti o razvoju domaće elektroničke scene u posljednja dva desetljeća.  Rezident kultnog „Kraljevstva“ i njegovog nasljednika „Perfectiona“ među velike igrače zakoračio je tako davne '94. upecavši si rezidenciju u kutnom "Mungosu Kašina". Kraljevstvo i Perfection bili su logični nasljednici rezidencije kao i "Old Scool" program i The Best i OTV koji su svoja glazbena sjećanja prepustili sigurnim rukama. '98 je značila i probijanje granica Balkana i odvela ga na dvije azijske turneje, a također nastaje i poče Wicked koja se ubrzano širi globalnim underground kanalima.

 
Oštri techno s melodioznim podtonovima i sočnom bass linijom, specifični, kroz iskustvo filtrirani, undergorund biseri i iskrena ljubav prema beskonačnim noćima kada je sve moguće, čine ovo mjestom za biti.
 
Premijerno u Enygmi je DJ Yapa koji je za sve one koji prate scenu u Nick Praskaton modusu poznatiji kao osnivač Dance Factorya, uz nezanemarivo krasnu podršku dualne empatske manifestacije originalnih Šumovčana Sylph i Gogoleska kao rezidenata kluba. Upadaš za 20, a jer su kavaliri izumiruća vrsta, dame do ponoći ulaze free. Čim upadneš imaš piće dobrodošlice jer svijet nije baš milostiv prema onima koji su zaboravili kapu (žene nisu zaboravile,samo ćemo uništiti kosu).
 
Bila Sila s vama, na podiju i izvan njega!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2