Skip to main content
  • Aquarius Zrće
  • 17.07.2017.

Šveđanin bosanskih korijena u Aquariusu + Area 4 festival

I još jednom najrasplesanija plaža na otoku najboljeg  sira i zavidnih škrapa na kojem jaganjci utihnu s razlogom, na jadranskoj hridini koja jest Pag, zove na egzorcizme tetiva nadomak pučine.

Naslovna foto

Aquarius Zrce


Večeras u 23. sata jedan od globalnih najboljih klubova s korijenjem u zrćkom pijesku, Aquarius, sklapa ruke u pljesak za Salvatorea Ganaccija. Rodni list ovog posvojenog Šveđanina poznaje kao u Bosni rođenoga Emira Kobilića kojega je 31 proživljeno ljeto do sada vodilo do točke na kojoj uljepša tvoje ljeto 2017. Emir djeluje kao producent, DJ i suosnivač komičnog showa "Thor-Radio" koji se emitira na švedskom P3 radiju.

Veliki proboj za Ganaccija donijela je 2014. izdanjem velike suradnje s Jillionaireom i Major Lazerom, kada  je njihov singl "Fresh" svježinom pomeo svjetske podije, a 2015. donosi potpisivanje ugovora s Refune. CV-ju u posljednje 3 godine nalazimo mnoštvo suradnji i mnogobrojne službene remixeve za sami vrh s umetnicima kao što su Loreen, Dada Life, Afrojack, Snoop Dog, Alesso… Sve što ti trebaš da ubaciš i Emira u svoj plesni mix ponedjeljka su upadi, po koje se osjeti slobodnim navratiti ovdje.

FB EVENT: Salvatore Ganacci

Kada Salvatore oko 2 ujutro pusti zadnju stvar, Zrćem će simultano zaoriti i prvi dan Area 4 festivala koji, sljedeći liniju vlastite nomenklature, preuzima 4 kluba na 4 dana od 17. do 20. srpnja. Velikani Zrća – Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya postaju tako zasebni prstenovi koji će kroz poker dana skinuti kapu trapu, hip hopu, r'n'b-u, dubstepu i houseu. S onoga svijeta je možda bio Ero, no on nema nad njime monopol jer je od tamo i lineup Area 4 festivala. Pa ti tako večeras Papaya pleše uz Garmiania i Sikdope, 18. srpnja Aquarius će rasplesati Ganaccijev kolega Jillionaire, a tu je i Nghtmre. 19. srpnja Kalypso je dom za Yellow Claw i Stoltenhoff, dok je 20. vrijeme da Noa gleda valove uz We Are GTA i Borgore.

Regularke svakako hvataš za 35 eura dok je VIP-arenje šezdeset, ali to te nije briga jer ih više nema na raspolaganju, dok je super sjajno da te za vrijeme trajanja festivala očekuju i dnevna chillanja kraj bazena i boat partyji.

FB EVENT: AREA 4 Festival 2017

Idi pa vidi, pa pleši, pa budi sretan, pa pleši još malo! Dobro na došli na Zrće.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2