Skip to main content

T Francis, N Coles & E Richards u Kameleonu!

Tradicije su one koje uvijek počnu prvim paljenjem iskre, eksperimentom koji, posije li dovoljno ljubavi, dolazi u perpetualno stanje želje za još.

 
Tradicije su sidra koja bacaš u stvarnost i kojima se vraćaš kao da dodirneš bazu nečeg izvornog i čistog, odlaziš od njih bolji no što si došao, obnovljen i sretan. Pa za jedno obnavljanje srca kroz trošenje džonova u kameleonskoj splitskoj mimikriji gmaz navlači tech house ruho uz tri legende. Prethodne godine gotovo u isto vrijeme ledenih pločnika temperatura se podigla uz istu piramidu iskonskog tech house trojstva pa je trijangl beata izrazio želju da kameleonski izlet postane tradicionalna stvar. Kada jednom probaš hrvatsku publiku teško da ćeš zaboraviti.
 
 
Trijada je dio nemirnog nestašnog, perpetualnom mrdanju nastrojenog, Wigglea, rođenog '94., iste godine kada je rođeno i jedno od najznačajnijih prijateljstava elektroničkog. Kada je Nathan sreo Terryja zaiskrilo je i kao rezultat je tadašnji acid house dobio štukaturu dubokog basa i melodijske linije koja rađa prepoznatljivi tech house potpis. Nije proteklo dugo dok i Eddie nije došao, rekao ekipi jedan hey i od toga dana nadalje ostao zauvijek zapleten u mrežu.
 
 
S fenomenalnim partyjima, koji su sasvim legitimnim lokacijama smatrali recimo napuštene mesnice, postaju ubrzo najrazvikanija šestorka prstiju londonskog clubbinga. Nepretenciozni partyji, bez podjela na flooru, mjesta na koja se dolazi isključivo zbog inovativnog zvuka, prenijeli su svoju logiku žestoke podloge nakalemljene na meke tonove i na posljedično rođeni Wiggle label koji nastavlja dalje promicati svježe rođenu zigotu novog londonskog zvuka, a za Wiggle obiteljskim stolom danas sjede veliki poput Layo & Bushwake, Pure Sciencea, Marc Antone, Richie Hawtina, Gideon Jacksona, Get Fucked-a, Audioflya, Simon Atkinsona, Dave Mothersola, Luna City Expressa, Mr. C-a…

 
28. siječnja krećemo oko jedanaestice i upadaš za 80 novaca, dok si karte možeš ugrabiti u samim prostorijama kluba svakim danom od 9 do 21. Uzmi totalno u obzir da će na dan eventa cifra biti za 20 kn veća. Rezerviraš si s halo halo ovdje 099 2662 100, a free prijevoz loviš na ovaj broj – 099 2662 111.

 
O trivijalnom trozupcu tech house znaš već sve što se znati treba, no čisto ako trebaš malo osvježenje da informirano spreman i oduševljen sparkiraš pete u Kameleon, baci si oko na biografije niže. Dobro nam došli na ponosni E!Nights u Wiggle izdanju!
 
♬ Terry Francis 
 
♬ Eddie Richards 
 
♬ Nathan Coles 
 
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop