Skip to main content
  • 14.01.2015.

Techno maraton uz TKNO u Gjuri 2

TKNO, ime koje je odjeknulo nakon Exita i Amsterdam Dance Eventa stiže u Zagreb.

Piše: 


Ove subote imate priliku uživati u jedinstvenoj fuziji techno glazbe koja kroz svoje mračne elemente, hipnoticke melodije i snažan groove opisuje pravu moć njegove osobne produkcije. Kroz godine, razvijao se i profilirao kao umjetnik, pa je svojim znanjem i talentom izdao svoju produkciju na neke od vodećih techno izdavačkih kuća današnjice poput: Selected Records, Yin Yang Records, I Am Techno, Italo Business, Renesanz, Audio Elite, Patterns, Reload, Sabotage Records.

Na istima je surađivao sa globalno poznatim i priznatim producentima kao što su: Bryan Cox, Pedro Delgardo, Peppelino, Sisko Electrofanatik, Anti-Slam & W.E.A.P.O.N., Dataworx, Danny Fontana, Joe Brunning, Dolby D, Forest People, Hristian Stojanowski.
{youtube}j6OAA3tPlgU{/youtube}

Da je kvalitetan producent u pitanju dokazuje činjenica da njegovu produkciju sviraju velikani kao što su: Carl Cox, Cristian Varela, Christian Cambas, Oxia, Richie Hawtin, Slam, Adam Beyer, Marco Bailey, Piatto, Mark Knight, Dandi & Ugo, Sasha Carassi, Drumcomplex, Alan Fitzpatrick, Luigi Madonna, Axel Karakasis, itd.

Svoj debi nastup u Zagrebu odraditi će u klubu Gjuro 2 i to ove subote 17.01. Ulaznica za cure besplatno do 01h, nakon 20 kn, a dečki 30 kn all night. DJ podršku će mu pružiti domaće snage Fabijan Jakopetz i Teo Harouda. Event će trajati do samog podneva.
{youtube}fvXMF9tWVHo{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2