Skip to main content

Ten Walls premijerno u Zagrebu, zagrijava nas za Labyrinth Open 2018.

U zagrebačkom klubu Katran, kraj travnja obilježit će ekskluzivni LIVE nastup glazbenika i producenta Ten Walls, koji po prvi puta dolazi u Zagreb.

Piše: 


Na dva floora, 30. travnja u 22h počinje službeno zagrijavanje za Labyrinth Open 2018, jedan od najiščekivanijih ljetnih festivala godine.

Kontinentalno zagrijavanje nastupa predvodi Ten Walls na glavnom, Pirate Ship flooru, dok će na malom, Podmornica flooru, kao headliner nastupiti Lee Davon, resident DJ u poznatom belgijskom Labyrinth klubu koji je domaćin Labyrinth Opena 2018. Osim njih dvojice, za ukupnih 8 sati plesnog provoda pobrinut će se još 4 DJa koja nas očekuju i na ljetnom festivalskom izdanju: Bronski, Damir Hoffman, Josh Atmani, Marin Biočić, te prokušana imena domaće tech-house scene Marul, Mozer, te Sergej.

Prije samog početka te večeri, Ten Walls je priredio još jedno iznenađenje za zagrebačku publiku. Od 21:00 sat moći ćete ga čuti i u ekskluzivnom nastupu na Blender showu radija Yammat FM. Studijsko gostovanje te 60 minutni DJ set na Yammatu, prenosit će se slikom i zvukom iz njihovog radijskog studija u Tkalčićevoj 88. Na prvom Yammatovom Blenderu ekipu je zabavljao njemački DJ Emanuel Satie, a preko live prijenosa pratilo ga je više od 35.000 ljudi.


 
Ten Walls, litvanski je producent pravog imena Marijus Adomaitis koji je poznat po tome što u elektroničku glazbu uklapa svoje klasične uzore. Karijeru je započeo pod imenom Mario Basanov, te se proslavio deep house hitovima kao što su "I'll Be Gone", "Who's Shot The Silence", "Do You Remember", "Caribbean Girl", Closer", "We Are Child Of Love"…

S projektom Ten Walls potpuno je promijenio smjer. Njegovi "Gotham" i "Requiem" osvojili su klubove u cijelom svijetu. Glazba Ten Wallsa ima izražene elemente klasike, a njegov zaštitni znakje fagot, koji daje posebnu notu i čini ga jedinstvenim među DJ-ima. Njegov singl "Walking With Elephants" iz 2014. došao je ido 6. mjesta najboljih britanskih singlova te godine, a zašto je na Youtubeu preslušan više od 50 mil. puta provjerite sami:
{youtube}rymUSbYQjw8{/youtube}

Za ovu prigodu, direktno iz Belgije u Katran nam dolazi i Lee Davon, pravim imenom David Gorez, resident famoznog belgijskog kluba Labyrinth koji također premijerno nastupa u Zagrebu. U dvosatnom setu možete očekivati hipnotičke ritmove i trippy vokale koji konstantno plešu između techno i house zvuka.


 
Kao resident Labyrintha nastupa od 2014., a svirao je s nekim od najvećih imena scene poput Magde, Dense&Pikate, Oskara Offermanna. Kako zvuči Lee Davon kad svira u svojoj kući, poslušajte ovdje:
{youtube}PNMGCBw3qXE{/youtube}

Ten Walls, Lee Davon te ostalih 7 artista koji nas očekuju 30. travnja u Katranu pokušat će nam približiti dašak atmosfere i zvuka koji nas i ovegodine očekuje u Omišu, na drugom izdanju Labyrinth Open festivala.
{youtube}240zOP4Co-M{/youtube}

Festival se održava u Kampu Galeb, potpuno opremljenom luksuznim kućicama i bazenima na predivnoj obali grada Omiša. Ovaj boutique festival ograničenog kapaciteta održat će se u podnožju planine Mosor s izravnim pristupom u Jadransko more. Tamo nas očekuje možda i najimpresivniji techno i tech-house lineup ove godine u regiji, na jednom mjestu, od 11. – 14. srpnja ove godine. Od preko 60 inozemnih artista izdvajamo samo neke: Amelie Lens, Dubfire, Len Faki, Stephan Bodzin, Dubfire, Joris Voorn, Kollektiv Turmstrasse, Nick Curly, Pan Pot, Super Flu, Ten Walls i mnogi drugi.

Ulaznice za ekskluzivni zagrebački warmup u Katranu neće biti prodaji, a ti ih prvi možeš osvojiti ovdje! Prvih 50 čitatelja koji nam ostave ime, prezime i email adresu osvajaju upad! Digitalnu kartu za event dobiti ćete na svoju email adresu. Prijavi se OVDJE!

Facebook Event Link

Ako ste se pitali kako iskoristiti ponedjeljak prije praznika rada, ili vam je nedostajalo razloga da ga spojite u jedan divan produženi vikend, dali smo vam dovoljno razloga da dočekate prvomajski izlazak sunca uz plesne ritmove koji će vas i službeno odvesti u nezaboravno Labyrinth ljeto 2018.
{youtube}240zOP4Co-M{/youtube}

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop