Skip to main content
  • The Shapeshifters
  • 27.08.2007.

The Shapeshiftersi zatvaraju ljeto u Haciendi

„New Day“ je dugo očekivani drugi single od The Shapeshiftersa koji će biti objavljen 8. listopada a nalazi se i na nadolazećem novom albumu kojeg Shapeshiftersi spremaju za početak 2008.g. Dvojac će prije toga posjetiti Hrvatsku, točnije u petak, 31. kolovoza kada sviraju na zatvaranju ljetne sezone kluba Hacienda u Vodicama. 

Piše: 

Naslovna foto

The Shapeshifters

Nova članica grupe je Jenna G, koja im se isključivo za live nastupe pridružila krajem 2006.g. Jenna G je zaista puno pomogla oko pisanja pjesama za posljednji album, ali isto tako pokazala je talent u nastupima sa dvojcem na prošlogodišnjem SW4 festivalu i Global Gatheringu, pa je potpuno jasno zašto su je primili u sastav. U „extended i radio edit“ verzijama pjesme New Day osjeća se nenadmašiva produkcija s neopisivo dobrim vokalom kojeg je dala Jenna G.

Uz to napravljena je i obrada pjesme u Nocturnal mix stilu koju su posebno doradili Simon i Max inače dvojac poznat kao The Shapeshifters. Ova pjesma napravljena je da raspleše čitav plesni podij i zasigurno je jedna od onih koja pomiče granice house glazbe. Remixe pjesme napravit će Mark Picchiotti i Erick E.

Hacienda tako zatvara još jednu uspješnu sezonu. Nakon prošlogodišnje kada je gostovalo 18 svjetskih DJa, ove godine Haciendu je do Shapeshiftersa posjetilo njih 16 što producenata što uspješnih svjetskih DJa. Sjećamo se urnebesnog otvorenja uz Hernan Cattanea, pa kasnije i Hector Romera u lipnju. U srpnju su svirali Inusa & Jay, Jamie Lewis, Seamus Haji i Pete Heller. U kolovozu: Axwell, Gadjo, Kurd Maverick, Steve Angello, Tom Novy, Jean-Marie K. & Manu Lokole, Jean-Claude Ades, Sandy Rivera, DJ Chus, Paulette. I sve to uz potporu rezidenta Scalonia te warm-up DJa Sashe Gardijana iz Šibenika.

Sve fotografije iz Haciende možete potražiti ekskluzivno na Klubskoj Sceni a dostupni su i neki video materijali.

Do idućeg ljeta zbogom Haciendi! 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk